reset kde to default?

If you are new to Linux or new to Sabayon Linux and just not sure where to post, here ya go. Post without fear of being told to RTFM :)

Moderator: Moderators

Post Reply
BlackBurn
Baby Hen
Posts: 1
Joined: Sat Jun 30, 2018 8:46

reset kde to default?

Post by BlackBurn » Sat Jul 07, 2018 14:27

i was playing around with the display settings earlier and changed a box size (i think) now i just have a small display screen. i have tried to open the settings icon it will bounce by my mouse for a couple mins and then go poof is their a way to reset kde to undo the changes i did?

Stupot
Sagely Hen
Posts: 1680
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

Re: reset kde to default?

Post by Stupot » Sat Jul 07, 2018 22:40

You can always blow away your ~/.config (or better yet, rename it to be like ~/.config_backup), but it will remove any and all custom config you have for that user, more than just even kde config.

Post Reply