Problem with the new sabayon layout

Anything that pertains to Portage

Moderator: Moderators

Problem with the new sabayon layout

Postby safehell » Fri May 29, 2009 9:34

Hello,
Since the new layout is moved to git, I can't use it because the firewall of my compagny blocks it. Is there a solution ou an http depots?
safehell
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Thu May 28, 2009 7:57

Re: Problem with the new sabayon layout

Postby Thev00d00 » Fri May 29, 2009 11:15

use it over http, the address is http://git.sabayon.org/projects/overlay.git/

You wont be able to use layman however.
Image
Please report Bugs on the Bugzilla, not forum
Please Adopt an Unanswered thread
Website / Blog : v00d00.net
twitter: Follow Me
G+: Circle Me
Thev00d00
Generally Awesome (tm)
 
Posts: 1472
Joined: Wed Feb 21, 2007 15:52
Location: United Kingdom

Re: Problem with the new sabayon layout

Postby safehell » Fri May 29, 2009 11:24

Thanks. But how I can add the ebuild?
safehell
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Thu May 28, 2009 7:57


Return to Portage|Emerge Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron