Spritz removed? [Solved]

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Spritz removed? [Solved]

Postby dsparil » Sun May 24, 2009 4:13

I just did an equo world, and it prompted me to remove spritz since it's no longer in the repository. What's up?
dsparil
Young Hen
 
Posts: 21
Joined: Sun Apr 05, 2009 8:46

Re: Spritz removed?

Postby carltonh » Sun May 24, 2009 4:22

I can't answer, but I can confirm the same thing happened to me.
carltonh
Young Hen
 
Posts: 38
Joined: Sun Aug 12, 2007 17:14
Location: decentralist.wordpress.com

Re: Spritz removed?

Postby carltonh » Sun May 24, 2009 4:27

Fount out. Run "equo install sulfur"

There was a name change.
carltonh
Young Hen
 
Posts: 38
Joined: Sun Aug 12, 2007 17:14
Location: decentralist.wordpress.com

Re: Spritz removed?

Postby splippity » Sun May 24, 2009 4:34

yes then if ya want you can change you shortcut to reflect the change..... change spritz%U to sulfur%U and then edit the name of the shortcut.....

quick change really.... I didnt realize what was going on either till I stopped the world update in equo and opened spritz.... theres a notice explaining the rename and change.... but no further details.
splippity
Simple Hen
 
Posts: 64
Joined: Fri Apr 17, 2009 21:29

Re: Spritz removed?

Postby dsparil » Sun May 24, 2009 4:40

do "equo install sulfur"

It's very similar to spritz but much more responsive.
dsparil
Young Hen
 
Posts: 21
Joined: Sun Apr 05, 2009 8:46

Re: Spritz removed?

Postby splippity » Sun May 24, 2009 4:51

umm ya dont know if you can read but if you look above my post samething was just said.... Im showing how to change the shortcut people have on their desktop to open the new frontend.....

thanks
splippity
Simple Hen
 
Posts: 64
Joined: Fri Apr 17, 2009 21:29

Re: Spritz removed?

Postby lxnay » Sun May 24, 2009 7:10

Start reading the notice board that comes with repository updates :)
Image
Join us on IRC (chat.freenode.net #sabayon or WebChat)
Submit bugs to our Bug Tracker
Follow me on Twitter
Add me on Facebook
Add me on Google+
lxnay
Land Owner
 
Posts: 3595
Joined: Thu Oct 13, 2005 23:16
Location: Italy

Re: Spritz removed?

Postby joost » Sun May 24, 2009 7:45

In Sulfur check out this:

In the menu uncheck "Advanced Mode" this will give you the "Simple mode"
Its all the same but less options visable. Since most users don't want to see or use them anyway.

:D
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2547
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands

Re: Spritz removed?

Postby _mic_ » Mon May 25, 2009 2:31

Hi all,
my situation is a bit different:

I did a world update on Friday night - CST (..or Saturday, I don't really recall) and there was no notice board announcing the changing name. I realized that Spritz wasn't there anymore and I re-installed from Portage.
Today I did another world update and this time I found the info regarding Sulfur.

Do I have to uninstall Spritz (from Portage) and then "equo install sulfur"?

Cheers,
mic
_mic_
Baby Hen
 
Posts: 16
Joined: Mon May 11, 2009 2:55
Location: Austin, TX

Re: Spritz removed?

Postby kodiakmax » Mon May 25, 2009 2:57

if you installed spritz via portage than yes, remove it as it is not the latest package manager. here is how I would do it.

Code: Select all
emerge -C spritz && equo install equo sulfur entropy
If you check the wiki, use the search function and google you can find the answer to most of your questions.

Remember to mark your thread [Solved] if your issue is fixed.
kodiakmax
Advanced Hen
 
Posts: 278
Joined: Thu Oct 16, 2008 23:46

Next

Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron