possibile bug on DA manager : it does not set the choosen op

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

possibile bug on DA manager : it does not set the choosen op

Postby carotapacioccia » Mon Oct 15, 2007 11:21

Hi , I have a 3.4 f
and a ge force go 7600



and when I check from Acceleration manager aiglx or glx after closing and reopening application
I still see NO Desktop acceleration ...

after this steps

emerge nvidia-drivers-100.14.19
/etc/init.d/xdm restart
eselect opengl set xorg-x11 && eselect opengl set nvidia
(glxinfo |grep "direct rendering" )(yes)
aiglx-setup enable

I DO HAVE my 3d Desktop ...
BUT
I still see No Desktop Acceleration...

p.s. this post is supposed to be useful to "FABIO"

saluti CarotaPacioccia
carotapacioccia
Young Hen
 
Posts: 36
Joined: Mon Oct 15, 2007 11:04

Re: possibile bug on DA manager : it does not set the choosen op

Postby wolfden » Mon Oct 15, 2007 17:22

:shock:

3D desktop is desktop acceleration
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: possibile bug on DA manager : it does not set the choosen op

Postby carotapacioccia » Tue Oct 16, 2007 17:48

what I mean is that the front end don't set properly what kind of acceleration you are using.

for ex.
if you choose aiglx and close the front-end
when you re-open it you will NOT see aiglx checked...

...hope to be clearer now :)
saluti carotapacioccia
carotapacioccia
Young Hen
 
Posts: 36
Joined: Mon Oct 15, 2007 11:04


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests