BSD Ports for portage? Is it possible?

Anything that pertains to Portage

Moderator: Moderators

BSD Ports for portage? Is it possible?

Postby lostinpurdy » Sun Sep 02, 2007 11:52

Just wondering If it was possible to somehow access BSD ports with Portage/Portato?
lostinpurdy
Baby Hen
 
Posts: 7
Joined: Tue Aug 21, 2007 8:33

Re: BSD Ports for portage? Is it possible?

Postby wolfden » Sun Sep 02, 2007 16:42

not that I have ever heard of
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA


Return to Portage|Emerge Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron