Will emerge upgrade world make 3.4a.to 3.4e? [Solved]

Installer Issues via Installer -- Not for global upgrades or upgrading individual packages -- ONLY ISSUES WITH INSTALLATION OF THE OS -- Can't get Sabayon installed, than post here, otherwise use correct forums

Moderator: Moderators

Will emerge upgrade world make 3.4a.to 3.4e? [Solved]

Postby jaz » Wed Aug 08, 2007 16:20

Seems 3.4e ungraded some packages (for features I'm guessing) and downgraded other. I almost have 3.4a downloaded it would be a shame to have to start all over for 3.4e. Thanks for any help as a Debian user this Gentoo package management is all new to me.
jaz
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2007 18:41
Location: Tulalip WA USA

Postby wolfden » Wed Aug 08, 2007 17:59

well u can always xdelta and than patch your 3.4a iso or you can use world update if you know what you are doing and understand portage.
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby jaz » Wed Aug 08, 2007 23:20

Thanks for the input, I have never heard of x delta before. Seems like it should work though...
For everybody else, see post "noob: 3.4a>3.4e x delta [solved]" below and Wiki (howto x delta).
Thanks for pointing me in the right direction.
jaz
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2007 18:41
Location: Tulalip WA USA

Postby RCV » Tue Aug 14, 2007 8:32

If I run the 3.4 live DVD and update Installer will it install 3.4e :?:
RCV
Baby Hen
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 24, 2007 8:42
Location: Cyprus

Postby wolfden » Tue Aug 14, 2007 10:45

no

update installer only updates installer - you need the latest iso to update or do the world update if you know what you are doing.
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA


Return to Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests