3.4e installation stuck at 2%

Installer Issues via Installer -- Not for global upgrades or upgrading individual packages -- ONLY ISSUES WITH INSTALLATION OF THE OS -- Can't get Sabayon installed, than post here, otherwise use correct forums

Moderator: Moderators

3.4e installation stuck at 2%

Postby tommynsong » Mon Aug 06, 2007 9:20

I just downloaded 3.4e and trying to install. I have repartitioned, the same layer which worked for 3.4a. The installer just stuck at 2% where object opt/googleearth/resources/search-toolbar-md.png is. I switch to tty3 and the last message is moving (1) to step install packages. Please advice.
tommynsong
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 05, 2007 23:12

Postby wolfden » Mon Aug 06, 2007 17:46

a freeze during install is 96% of the time a bad burn
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby tommynsong » Tue Aug 07, 2007 0:30

Thanks, I will re-burn the DVD and try again tonight when i get home.
tommynsong
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Sun Aug 05, 2007 23:12

Postby wolfden » Tue Aug 07, 2007 4:11

check the md5sum too!
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby davemc » Fri Aug 10, 2007 4:19

Any resolution with this issue?
davemc
Sharecropper
 
Posts: 680
Joined: Tue Jan 02, 2007 17:08
Location: Virginia, usa


Return to Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest