Radeon

Discuss all artwork and development - Suggestions needed

Moderator: Moderators

Post Reply
rossco71
Baby Hen
Posts: 1
Joined: Wed Dec 13, 2006 16:21

Radeon

Post by rossco71 » Sat Dec 16, 2006 22:22

Sabayon Linux doesn't work on Radeon cards my friend tried it first on his and it freezes at about 3/4 of the way done! and i ran it on my Nvidia one and it worked perfect!! and i tested this problem on serveral machines and the same problem accured...

satch
Baby Hen
Posts: 8
Joined: Sat Dec 16, 2006 11:54

Some Radeon Work

Post by satch » Sat Dec 16, 2006 23:23

I'm sorry to contradict you, but Sabayon Linux works at least with Radeon X1600 cards. You can check one of my posts about my strange config.
Anyway, I suppose it's dependent on boot options. You can check forum entries about that, or press F2 and F3 to check them upon boot.

I tried to use SL 3.2 DVD in my work computer, with a X550 Radeon (dual head), and boot hanged too. I would check boot parameters, but I'm on holidays.

I'll be happy to provide whatever debug files are necesary to troubleshoot ATI issues

terlmann
Growing Hen
Posts: 136
Joined: Thu Nov 02, 2006 17:27
Location: In the Us of A
Contact:

Radeon Cards

Post by terlmann » Sun Dec 17, 2006 16:23

Um,sorry to prove you wrong , but sabayon works fine on my sapphire 9250.
This is the devel suggestions forum.this thread should be closed at once.

senofed
Simple Hen
Posts: 60
Joined: Mon Nov 27, 2006 1:35
Location: Piqua, OH
Contact:

Post by senofed » Sun Dec 17, 2006 23:31

i'm currently working on a 9600 Pro (mobility) with absolutely no workarounds out of the box.

Darksurf
Old Dear Hen
Posts: 787
Joined: Sat Sep 16, 2006 4:01

No prob here.

Post by Darksurf » Thu Dec 28, 2006 6:40

Workin' with an X200M on my Laptop... :mrgreen:

Jozef
Sharecropper
Posts: 81
Joined: Mon Jul 24, 2006 20:24
Location: Washington, DC USA

Post by Jozef » Thu Dec 28, 2006 7:51

Sabayon has always "just worked" on my R480[Radeon X850XT Platinum (PCIE)]
Oz Developer | Oz User
http://cafelinux.org/forum/
Image
sabayonlinux.org forum moderator

IM: [email protected]

AML1967
Young Hen
Posts: 28
Joined: Tue Oct 31, 2006 23:44

ATI 9250se

Post by AML1967 » Thu Dec 28, 2006 9:01

worked for me with BERYL and XGL...

ajez
The Blamed One
Posts: 506
Joined: Mon Oct 16, 2006 17:17
Location: Venezia - /dev/null
Contact:

Post by ajez » Thu Dec 28, 2006 10:05

working on a X800 and on a X1800 :D
--
Core Beta/Site,Blog,Forum Admin
Image

sadyc
Baby Hen
Posts: 5
Joined: Fri Jan 05, 2007 21:43

Post by sadyc » Fri Jan 05, 2007 21:53

ajez wrote:working on a X800 and on a X1800 :D

Can you confirm if 3.25 with XGL is working well on X800?
I have X800 Pro [R423] and 3.2 worked fine; however 3.25 with XGL doesn't work anymore.
It might be a bad combination of X.Org 7.2 and ATI drivers, because I've had issues with OpenSuse 10.2 (X.Org 7.2 also) on the same machine. Other distributions that have older X.Org versions work well.

--sadyc

Post Reply