Is Rigo crashing? [Solved]

Anything that pertains to Portage

Moderator: Moderators

Re: Is Rigo crashing?

Postby sabayonino » Fri May 16, 2014 18:46

Minda wrote:Hi. I do exactly as you wrot, i reinstall x11-libs/vte, but Rigo crash, and the same happens. In dmesg i see the same line
rigo[27947]: segfault at 0 ip 00007fb792e1f410 sp 00007fff4d5f0eb0 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7fb792df9000+a1000]
[15470.262094] rigo[27994]: segfault at 0 ip 00007f9224ea9410 sp 00007fff47b4a520 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7f9224e83000+a1000]
[15477.571394] rigo[28197]: segfault at 0 ip 00007f6e4d2c2410 sp 00007fff74c7abf0 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7f6e4d29c000+a1000]
[15524.280109] rigo[28354]: segfault at 0 ip 00007fd57d4d6410 sp 00007fffa4202230 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7fd57d4b0000+a1000]
[15574.351702] rigo[28673]: segfault at 0 ip 00007fb3a9c2f410 sp 00007fffedf34d30 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7fb3a9c09000+a1000]
[15716.734698] rigo[28732]: segfault at 0 ip 00007f51ffa94410 sp 00007fff46f45680 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7f51ffa6e000+a1000]
[15736.746391] rigo[29048]: segfault at 0 ip 00007fd79e5ff410 sp 00007fff4e4d52a0 error 4 in libvte2_90.so.9.3600.0[7fd79e5d9000+a1000]
[15770.118687] rigo[29151]: segfault at 58 ip 00007ff6a2ee95c4 sp 00007ff68a380f90 error 4 in libpython2.7.so.1.0[7ff6a2e0e000+170000]
[15887.889566] libvte2_90.so.9[29170]: segfault at 1 ip 0000000000000001 sp 00007fff7806ebf8 error 14 in libvte2_90.so.9.3600.0[7f1519828000+a1000]
Thanks for your help, but this dont work....i think this is the gnome 3.12.1 fault....in gnome 3.10 Rigo work without any issue :(

I See "segfault at 58 ip 00007ff6a2ee95c4 sp 00007ff68a380f90 error 4 in libpython2.7.so.1.0" also

and running "vte" ? what's happen ?
User avatar
sabayonino
Sagely Hen
 
Posts: 2679
Joined: Sun Sep 21, 2008 1:12
Location: Italy

Re: Is Rigo crashing?

Postby Minda » Fri May 16, 2014 19:19

Sorry, i do not know what happens...after 2 days ago, after upgrading the system, Rigo constantly crashes...other applications works perfect. I reinstall libvte2/vte, i reboot, but Rigo crashes constantly (see my previous posts). Any suggestions?
Image
User avatar
Minda
Baby Hen
 
Posts: 17
Joined: Sun Jan 26, 2014 17:45

Re: Is Rigo crashing?

Postby sabayonino » Fri May 16, 2014 19:36

Minda wrote:Sorry, i do not know what happens...after 2 days ago, after upgrading the system, Rigo constantly crashes...other applications works perfect. I reinstall libvte2/vte, i reboot, but Rigo crashes constantly (see my previous posts). Any suggestions?


run
Code: Select all
# vte


or
Code: Select all
$ vte


any errors ?
User avatar
sabayonino
Sagely Hen
 
Posts: 2679
Joined: Sun Sep 21, 2008 1:12
Location: Italy

Re: Is Rigo crashing?

Postby Minda » Fri May 16, 2014 20:20

No, any errors....
Image
User avatar
Minda
Baby Hen
 
Posts: 17
Joined: Sun Jan 26, 2014 17:45

Re: Is Rigo crashing?

Postby Minda » Fri May 16, 2014 20:41

By the way, after command in terminal "rigo", rigo start up normal, after closing rigo in terminal i see these lines /usr/bin/rigo:1017: Warning: g_object_weak_unref: couldn't find weak ref 0x7f1d82c6c820(0x16cccf0) Gtk.main()
It is normal?
Image
User avatar
Minda
Baby Hen
 
Posts: 17
Joined: Sun Jan 26, 2014 17:45

Re: Is Rigo crashing?

Postby maccabbeo » Sat May 17, 2014 9:51

I run the following but nothing changes
eor2004 wrote:equo update
equo install entropy equo -a
equo upgrade -a
equo deptest -a
equo conf update
equo libtest -a


But after running the following the situation become worse: Rigo crashes immediately after launching it.
if that doesn't work try:

equo update
equo install sys-apps/entropy rigo
equo --version (as of today 16 May 2014, it should be ver.282)
maccabbeo
Simple Hen
 
Posts: 89
Joined: Sun May 11, 2014 16:57

Re: Is Rigo crashing?

Postby lxnay » Sat May 17, 2014 12:07

There is a bug in vte-0.36.0. It has been fixed in 0.36.1, which is being pushed to mirrors right now.
Image
Join us on IRC (chat.freenode.net #sabayon or WebChat)
Submit bugs to our Bug Tracker
Follow me on Twitter
Add me on Facebook
Add me on Google+
lxnay
Land Owner
 
Posts: 3596
Joined: Thu Oct 13, 2005 23:16
Location: Italy

Re: Is Rigo crashing?

Postby Minda » Sat May 17, 2014 14:33

Thank you mate. I will wait, because this bug is so annoying.... :cry:
Image
User avatar
Minda
Baby Hen
 
Posts: 17
Joined: Sun Jan 26, 2014 17:45

Re: Is Rigo crashing?

Postby maccabbeo » Sat May 17, 2014 18:16

I'm new to Sabayon/Gentoo. So when and what should I do to update that broken package?
Thanks,
regards.
maccabbeo
Simple Hen
 
Posts: 89
Joined: Sun May 11, 2014 16:57

Re: Is Rigo crashing?

Postby Stupot » Sat May 17, 2014 22:09

It's in the sabayon.org repo right now. It'll be in Sabayon-weekly on Monday (barring something unusual coming up).
Stupot
Sagely Hen
 
Posts: 1556
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

PreviousNext

Return to Portage|Emerge Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest