Plasma Active

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Plasma Active

Postby jeyton » Tue Mar 04, 2014 23:43

Hi all,
I have a surface pro with Sabayon 14.01 installed with KDE. So far I have been unable to determine a good way to install the plasma-active DE to fully utilize this as a tablet still. Can anyone possibly point me in the right direction on this, so far google comes up with primarily outdated information. If we could get this working and create a write-up that would be amazing.
Baby Hen
Posts: 1
Joined: Tue Mar 04, 2014 23:27

Re: Plasma Active

Postby Stupot » Wed Mar 05, 2014 16:27

Sabayon doesn't support plasma active.

It looks like there are some portage overlays that are toying around with it, but mixing something at large as a DE from portage with entropy packages is definitely not recommended. At that point, you might as well go portage all the way.

I see some stuff in the kde portage overlay:

But I can't give you much guidance, since I don't see how exactly it is supposed to work.
Sagely Hen
Posts: 1550
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

Re: Plasma Active

Postby Ritana » Sat Mar 08, 2014 10:39

And what about removing whole KDE from equo and re-emerging it via the KDE-layer along with the KDE-activity packages?

It won't cause any collision in your system, I guess. :roll:
LOVE is the only socially acceptable form of insanity

3.16Ghz Intel(R) Core(TM)2 Duo E8500; 6Gb Kingston DDR2 1066 Mhz,
SAMSUNG 830 SSD, Samsung HD1109 2 Tb, NVIDIA 610gt
Linux 3.12.0-sabayon, KDE 4.12.-64 bit
Simple Hen
Posts: 94
Joined: Wed Jan 16, 2013 8:19
Location: Hungary

Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest