CTRL-ALT-F1 don't work

Discussion in general that pertains to Sabayon Linux - Must Pertain to Sabayon Linux

Moderator: Moderators

Post Reply
grawp
Young Hen
Posts: 22
Joined: Sun Nov 05, 2006 22:07

CTRL-ALT-F1 don't work

Post by grawp » Sat Dec 09, 2006 16:17

CTRL-ALT-F1 don't work on the login screen, it works only if i 'm logged in.
Can somebody help me? I'm running newest Sabayon 3.2 x86_64 from harddisk.

SteveyDevey
Baby Hen
Posts: 8
Joined: Thu Nov 30, 2006 3:54

Re: CTRL-ALT-F1 don't work

Post by SteveyDevey » Sat Dec 09, 2006 20:09

grawp wrote:CTRL-ALT-F1 don't work on the login screen, it works only if i 'm logged in.
Can somebody help me? I'm running newest Sabayon 3.2 x86_64 from harddisk.
Have you tried CTRL-ALT-F2?

grawp
Young Hen
Posts: 22
Joined: Sun Nov 05, 2006 22:07

Post by grawp » Sun Dec 10, 2006 14:35

yes i've tried

SteveyDevey
Baby Hen
Posts: 8
Joined: Thu Nov 30, 2006 3:54

Post by SteveyDevey » Sun Dec 10, 2006 21:59

grawp wrote:yes i've tried
And...?

Square Bottle
Growing Hen
Posts: 106
Joined: Wed Oct 11, 2006 6:57
Location: San Diego, CA

Post by Square Bottle » Sun Dec 10, 2006 22:25

I think we can assume that if he tried and is posting here that it didn't work for him. :P
My soul hurts. Please read what happened. It hurts, and nothing will happen. Perhaps they will try to soothe their conscience by removing this from my signature, so read it, and talk about it.

michaaa
Baby Hen
Posts: 2
Joined: Thu Dec 14, 2006 15:00

Post by michaaa » Thu Dec 14, 2006 15:05

Hi folks,
nice to join you at Sabayon Linux.

I guess, you are using Xgl and fglrx on an ATI-machine with Beryl or Compiz running.
Sorry, but there is no Strg-Alt-anything to switch to a console.
cheers
Micha

P.S. At least one good side to the Oracle-RedHat-Thing is seeing the ads on this forum= money,money,money.
P.P.S. I need Adblock for my brand new firefox!!!

grawp
Young Hen
Posts: 22
Joined: Sun Nov 05, 2006 22:07

Post by grawp » Thu Dec 14, 2006 20:08

im using nvidia machine and i don't use xgl. and it doesn't work in aiglx as well as it doesn't work without acceleration for me.
sorry for my english

Post Reply