KDE Problem? [Solved]

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

KDE Problem? [Solved]

Postby gamjaevel » Thu Oct 06, 2011 18:45

Hi! After recent weekly-update KDE began acting weird.
Some application-icons seems to have been removed and is instead replaced with a en error image (like it's not found)
And also Chromium (picture included) have some weird red-ness to it.
Everything works the same as before, just a weird problem.

(I hope this is not the wrong forum for this).

Image

Uploaded with ImageShack.us


I've searched around to see if someone had the same problem, but haven't.
What can be done to fix this? And what causes this?
gamjaevel
Simple Hen
 
Posts: 44
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:40

Re: KDE Problem?

Postby dunsurfin » Thu Oct 06, 2011 21:19

http://forum.sabayon.org/viewtopic.php?f=53&t=25414 is possibly the answer for you. Reinstall gdk-pixbuf.
Self-righteousness is a loud din raised to drown the voice of guilt within us - Eric Hoffer

Don't believe what it says on the right - I am anything but sagely; More oniony!
dunsurfin
Sagely Hen
 
Posts: 1333
Joined: Sun Jan 07, 2007 21:38
Location: Newcastle upon Tyne UK

Re: KDE Problem?

Postby gamjaevel » Fri Oct 07, 2011 14:49

Thank you! It solved my problems!
gamjaevel
Simple Hen
 
Posts: 44
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:40

Re: KDE Problem?

Postby albfneto » Fri Oct 07, 2011 19:58

Please, mark the topic, in the title, as

[Solved]
ALBERTO FEDERMAN NETO
albfneto
[email protected]
Favorite Distros: Sabayon, Gentoo, Mageia and OpenSUSE
User avatar
albfneto
Sagely Hen
 
Posts: 1711
Joined: Fri Nov 16, 2007 1:15
Location: Ribeirão Preto City, São Paulo State, Brazil

Re: KDE Problem?

Postby speedyx » Sat Oct 08, 2011 16:52

Thank you!
The Freedom Technologies Are Available!
I love KDE rolling release distributions that just works!
speedyx
Growing Hen
 
Posts: 101
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:05
Location: Italy


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest