Output regarding mount points [Solved]

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Output regarding mount points [Solved]

Postby almigi » Sun Jul 17, 2011 23:34

After installing Sabayon 6, I decided to update my system. Per the advice of the wiki, I did a

Code: Select all
su
equo update
equo install entropy equo sulfur --relaxed


before anything else. Amongst the output from the second command was the following:

Code: Select all
* Purging current Entropy cache
 * Compilation and optimization of Python modules placed outside of site-packages directories for CPython 2.7 ...                                        [ ok ]
Switching to python2.7
 
 * Entropy packages cache has been moved to a more NFS-friendly location:
 *   /var/lib/entropy/client/packages/packages{-restricted,-nonfree,}
 * PLEASE make sure to update your mount points ASAP.


My question is this... do I need to take any additional steps regarding this message? Can I safely ignore it and proceed with the regular 'equo upgrade --ask'?

Thank you.
Last edited by almigi on Mon Jul 18, 2011 10:43, edited 1 time in total.
almigi
Baby Hen
 
Posts: 13
Joined: Wed May 13, 2009 17:48
Location: Fairview Park, Ohio, USA

Re: Output regarding mount points

Postby albfneto » Mon Jul 18, 2011 2:00

normal behaviour, normal messages. ignore
the system empty the cache, remake it. The new location was made by Fabio, in the system, in the coding...
the re-compilation of modules to the default python is also normal.
resuming, are normal messages.
ALBERTO FEDERMAN NETO
albfneto
[email protected]
Favorite Distros: Sabayon, Gentoo, Mageia and OpenSUSE
User avatar
albfneto
Sagely Hen
 
Posts: 1725
Joined: Fri Nov 16, 2007 1:15
Location: Ribeirão Preto City, São Paulo State, Brazil

Re: Output regarding mount points

Postby almigi » Mon Jul 18, 2011 10:43

albfneto wrote:normal behaviour, normal messages. ignore
the system empty the cache, remake it. The new location was made by Fabio, in the system, in the coding...
the re-compilation of modules to the default python is also normal.
resuming, are normal messages.



Thanks for the response. I went ahead and did a normal 'equo upgrade --ask' and everything worked normally. I talked two a couple of people about this on the #sabayon irc channel too and the consensus was the same (I should just proceed with a normal upgrade). Gonna marked this thread as solved.
almigi
Baby Hen
 
Posts: 13
Joined: Wed May 13, 2009 17:48
Location: Fairview Park, Ohio, USA


Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest