Entropy hop to branch 6?

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Entropy hop to branch 6?

Postby thecata » Thu Jun 23, 2011 16:23

With the release of Sabayon 6, will equo/entropy users need to hop to a new branch? Same thing happened when Sabayon 5 was released (a separate branch was created... while branch 5 was still "experimental", branch 4 was still being maintained, but soon after the release of sabayon 5, branch 4 support was dropped and users needed to do a "equo hop 5" to get to the new branch).
I'm just asking if a new branch will be created for Sabayon 6 and if users with up-to-date packages will need to do the "hop" manually, or will this be done automatically.
Catalin Pol
Location: Romania
Linux user since 2004; Sabayon user since 2006
thecata
Simple Hen
 
Posts: 77
Joined: Sun Nov 12, 2006 11:40
Location: Romania, Cluj

Re: Entropy hop to branch 6?

Postby joost » Thu Jun 23, 2011 17:05

No need to "hop".

We are technically in the same branch.
In early Sabayon 5 we had the wish to become a true rolling distro and we achieved that.

:D
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2604
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands


Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest