compiz doesn't works

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

compiz doesn't works

Postby freinn » Fri Apr 29, 2011 19:42

Hi! when I start compiz fusion, using fusion-icon command, the windows losses the border and the screen becomes white, then I have to restart pushing the button of my computer.

I have a 460GTX OC and a phenom 2 945 3.0ghz, 4gb 1600 DDR3. Nvidia drivers 260.xx installed & configured. Thank you before. Sorry for my english

This is the error I could copy from the console:


* Detected Session: gnome
* Searching for installed applications...
libccs: dlopen: /usr/lib64/compizconfig/backends/libgconf.so: cannot open shared object file: No such file or directory
* No GLX_EXT_texture_from_pixmap with direct rendering context
... nor with indirect rendering, this isn't going to work!
* Using the GTK Interface
* Decorator "" is invalid.
* Setting decorator to GTK Window Decorator ("gtk-window-decorator --replace")
* Starting Compiz
... executing: compiz --replace --sm-disable --ignore-desktop-hints ccp
compiz (core) - Fatal: No valid GL extensions string found.
compiz (core) - Error: Failed to manage screen: 0
compiz (core) - Fatal: No manageable screens found on display :0.0
* Setting decorator to Emerald ("emerald --replace")
* Reloading compiz
... executing: compiz --replace --sm-disable --ignore-desktop-hints ccp
compiz (core) - Fatal: No valid GL extensions string found.
compiz (core) - Error: Failed to manage screen: 0
compiz (core) - Fatal: No manageable screens found on display :0.0
freinn
Baby Hen
 
Posts: 7
Joined: Fri Apr 29, 2011 15:03

Re: compiz doesn't works

Postby Fitzcarraldo » Sat Apr 30, 2011 13:10

Check if you are linked to the correct OpenGL libraries. If you are sure you are using the closed-source NVIDIA driver (xorg.conf contains Driver "nvidia") then:

Code: Select all
eselect opengl set nvidia
User avatar
Fitzcarraldo
Sagely Hen
 
Posts: 7977
Joined: Sat Mar 10, 2007 5:40
Location: United Kingdom

Re: compiz doesn't works

Postby cmost » Sat Apr 30, 2011 17:20

I'm having a similar issue since the big round of updates that took place earlier in the week. In my case, I am simply unable to start Compiz, which had been working great up until this week. Falling back to Kwin (with full desktop affects enabled works!) I am using a fully up-to-date Sabayon 5.5 system with the KDE 4.6 desktop. Hardware specs below. Here's what I tried so far, to no avail:

-- I tried Fitzcarraldo's suggestion to ensure I was linked to the correct openGL libraries;
-- I also checked my xorg.conf file for the 'nvidia' module in 'Device' section;
-- I uninstalled and re-installed Compiz, emerald, and all dependencies.
-- Uninstalled and re-installed the nvidia binary driver from repositories;
-- Uninstalled the Sabayon supplied nvidia driver and compiled the latest nvidia driver available directly from Nvidia
-- Kwin with all effects is working. I think this is a compiz issue.

None of these corrective actions have resolved the issue. Any other ideas?
AMD Phenom II 64 X6 1090T Black Edition
8192 MB DDR2 RAM
nVidia GeForce GTX 660 w 2048 MB DDR5
Sabayon 2014.x 64 Bit KDE
"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." -- Abraham Lincoln
cmost
Advanced Hen
 
Posts: 208
Joined: Wed Dec 13, 2006 22:25
Location: Cincinnati, OH

Re: compiz doesn't works

Postby cmost » Tue May 03, 2011 0:27

Compiz suddenly quits working and nobody has a clue? Maybe if I can't fix this, It'll be my excuse to try my hand at Arch Linux. Here's the crash log. I'm hoping someone can shed some light on how to fix. Thanks.

Code: Select all
Reading symbols from /usr/bin/compiz...(no debugging symbols found)...done.
Attaching to program: /usr/bin/compiz, process 31990
Reading symbols from /usr/lib64/libXcomposite.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXcomposite.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libXdamage.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXdamage.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libXfixes.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXfixes.so.3
Reading symbols from /usr/lib64/libXrandr.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXrandr.so.2
Reading symbols from /usr/lib64/libXinerama.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXinerama.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libXext.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXext.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libxml2.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxml2.so.2
Reading symbols from /lib64/libpthread.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libpthread.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libstartup-notification-1.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libstartup-notification-1.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libSM.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libSM.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libICE.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libICE.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libX11.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libX11.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libGL.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libGL.so.1
Reading symbols from /lib64/libm.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libm.so.6
Reading symbols from /lib64/libdl.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libdl.so.2
Reading symbols from /lib64/libc.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libc.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libXau.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXau.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libXdmcp.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXdmcp.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libXrender.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXrender.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libicui18n.so.46...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libicui18n.so.46
Reading symbols from /usr/lib64/libicuuc.so.46...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libicuuc.so.46
Reading symbols from /usr/lib64/libicudata.so.46...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libicudata.so.46
Reading symbols from /lib64/libz.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libz.so.1
Reading symbols from /lib64/ld-linux-x86-64.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/ld-linux-x86-64.so.2
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb-aux.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb-aux.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb-event.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb-event.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb-atom.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb-atom.so.1
Reading symbols from /lib64/libuuid.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libuuid.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.270.41.06...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/tls/libnvidia-tls.so.270.41.06
Reading symbols from /usr/lib64/libnvidia-glcore.so.270.41.06...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libnvidia-glcore.so.270.41.06
Reading symbols from /usr/lib/gcc/x86_64-pc-linux-gnu/4.5.2/libstdc++.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib/gcc/x86_64-pc-linux-gnu/4.5.2/libstdc++.so.6
Reading symbols from /lib64/libgcc_s.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libgcc_s.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libXcursor.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libXcursor.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libccp.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libccp.so
Reading symbols from /usr/lib64/libcompizconfig.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libcompizconfig.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libprotobuf.so.7...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libprotobuf.so.7
Reading symbols from /usr/lib64/compizconfig/backends/libini.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compizconfig/backends/libini.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libscreenshot.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libscreenshot.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libplace.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libplace.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libinotify.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libinotify.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libworkarounds.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libworkarounds.so
Reading symbols from /usr/lib64/libxslt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxslt.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libmblur.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libmblur.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libpng.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libpng.so
Reading symbols from /usr/lib64/libpng14.so.14...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libpng14.so.14
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libcommands.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libcommands.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libglib.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libglib.so
Reading symbols from /usr/lib64/libglib-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libglib-2.0.so.0
Reading symbols from /lib64/librt.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/librt.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libvpswitch.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libvpswitch.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libtext.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libtext.so
Reading symbols from /usr/lib64/libpangocairo-1.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libpangocairo-1.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libpangoft2-1.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libpangoft2-1.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libpango-1.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libpango-1.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libgobject-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libgobject-2.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libgmodule-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libgmodule-2.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libgthread-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libgthread-2.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libcairo.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libcairo.so.2
Reading symbols from /usr/lib64/libpixman-1.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libpixman-1.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libfontconfig.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libfontconfig.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libfreetype.so.6...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libfreetype.so.6
Reading symbols from /usr/lib64/libexpat.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libexpat.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb-shm.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb-shm.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libxcb-render.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libxcb-render.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libEGL.so.1...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libEGL.so.1
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libnotification.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libnotification.so
Reading symbols from /usr/lib64/libnotify.so.4...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libnotify.so.4
Reading symbols from /usr/lib64/libgdk_pixbuf-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libgdk_pixbuf-2.0.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/libgio-2.0.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libgio-2.0.so.0
Reading symbols from /lib64/libresolv.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /lib64/libresolv.so.2
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libcrashhandler.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libcrashhandler.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libsession.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libsession.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libtitleinfo.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libtitleinfo.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libresize.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libresize.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libdecoration.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libdecoration.so
Reading symbols from /usr/lib64/libdecoration.so.0...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libdecoration.so.0
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libwinrules.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libwinrules.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libshift.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libshift.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libclone.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libclone.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libimgjpeg.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libimgjpeg.so
Reading symbols from /usr/lib64/libjpeg.so.8...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libjpeg.so.8
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libdbus.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libdbus.so
Reading symbols from /usr/lib64/libdbus-1.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libdbus-1.so.3
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libwater.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libwater.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libregex.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libregex.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libmousepoll.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libmousepoll.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libsvg.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libsvg.so
Reading symbols from /usr/lib64/librsvg-2.so.2...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/librsvg-2.so.2
Reading symbols from /usr/lib64/libcroco-0.6.so.3...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/libcroco-0.6.so.3
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libzoom.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libzoom.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libgnomecompat.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libgnomecompat.so
Reading symbols from /usr/lib64/compiz/libwobbly.so...(no debugging symbols found)...done.
Loaded symbols for /usr/lib64/compiz/libwobbly.so
0x00007fb8a085f33e in waitpid () from /lib64/libc.so.6
(gdb)
Thread 1 (process 31990):
#0  0x00007fb8a085f33e in waitpid () from /lib64/libc.so.6
#1  0x00007fb8a07fabc9 in ?? () from /lib64/libc.so.6
#2  0x00007fb896439a95 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libcrashhandler.so
#3  <signal handler called>
#4  0x00007fb8a07f01d5 in raise () from /lib64/libc.so.6
#5  0x00007fb8a07f1600 in abort () from /lib64/libc.so.6
#6  0x00007fb894b898d5 in ?? () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#7  0x00007fb894b809d5 in ?? () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#8  0x00007fb894b7332c in dbus_message_iter_append_basic () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#9  0x00007fb894b73bf0 in dbus_message_append_args_valist () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#10 0x00007fb894b73f3d in dbus_message_append_args () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#11 0x00007fb894da28d5 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#12 0x00007fb894da434e in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#13 0x00007fb894da44e0 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#14 0x00007fb89b646590 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libccp.so
#15 0x00007fb89b6468ae in ?? () from /usr/lib64/compiz/libccp.so
#16 0x00007fb894da0bc1 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#17 0x000000000042baa2 in ?? ()
#18 0x0000000000410369 in forEachDisplayObject ()
#19 0x000000000042bb8d in ?? ()
#20 0x000000000040ea4e in compObjectForEachType ()
#21 0x000000000042ba5b in ?? ()
#22 0x000000000042bf42 in pushPlugin ()
#23 0x00000000004119bb in eventLoop ()
#24 0x000000000040e660 in main ()


#0  0x00007fb8a085f33e in waitpid () from /lib64/libc.so.6
#1  0x00007fb8a07fabc9 in ?? () from /lib64/libc.so.6
#2  0x00007fb896439a95 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libcrashhandler.so
#3  <signal handler called>
#4  0x00007fb8a07f01d5 in raise () from /lib64/libc.so.6
#5  0x00007fb8a07f1600 in abort () from /lib64/libc.so.6
#6  0x00007fb894b898d5 in ?? () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#7  0x00007fb894b809d5 in ?? () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#8  0x00007fb894b7332c in dbus_message_iter_append_basic () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#9  0x00007fb894b73bf0 in dbus_message_append_args_valist () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#10 0x00007fb894b73f3d in dbus_message_append_args () from /usr/lib64/libdbus-1.so.3
#11 0x00007fb894da28d5 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#12 0x00007fb894da434e in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#13 0x00007fb894da44e0 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#14 0x00007fb89b646590 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libccp.so
#15 0x00007fb89b6468ae in ?? () from /usr/lib64/compiz/libccp.so
#16 0x00007fb894da0bc1 in ?? () from /usr/lib64/compiz/libdbus.so
#17 0x000000000042baa2 in ?? ()
#18 0x0000000000410369 in forEachDisplayObject ()
#19 0x000000000042bb8d in ?? ()
#20 0x000000000040ea4e in compObjectForEachType ()
#21 0x000000000042ba5b in ?? ()
#22 0x000000000042bf42 in pushPlugin ()
#23 0x00000000004119bb in eventLoop ()
#24 0x000000000040e660 in main ()
A debugging session is active.

   Inferior 1 [process 31990] will be detached.

Quit anyway? (y or n) [answered Y; input not from terminal]
Detaching from program: /usr/bin/compiz, process 31990
AMD Phenom II 64 X6 1090T Black Edition
8192 MB DDR2 RAM
nVidia GeForce GTX 660 w 2048 MB DDR5
Sabayon 2014.x 64 Bit KDE
"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." -- Abraham Lincoln
cmost
Advanced Hen
 
Posts: 208
Joined: Wed Dec 13, 2006 22:25
Location: Cincinnati, OH

Re: compiz doesn't works

Postby joost » Tue May 03, 2011 9:37

@cmost

Have you checked your Python profile settings?

Code: Select all
eselect python list


Compiz is working properly on my end. (amd64/Intel graphics/Gnome)
Nobody filed a bug for this either. So I suspect its due some local setting.
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2547
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands

Re: compiz doesn't works

Postby cmost » Tue May 03, 2011 22:44

Thanks Joost for responding. Here's the output you requested:

Code: Select all
cmost@cmost-sabayon64 ~ $ eselect python list
Available Python interpreters:
  [1]   python2.6
  [2]   python2.7 *
cmost@cmost-sabayon64 ~ $


If something has changed, I don't know about it (i.e., I didn't break anything on purpose I promise!) Compiz was working, then I did my usual update/upgrade and then it quit working. I wasn't paying close attention to the upgrade while it occurred so I don't know exactly what was upgraded that day. I really like compiz instead of Kwin so I hope we can sort this out.
AMD Phenom II 64 X6 1090T Black Edition
8192 MB DDR2 RAM
nVidia GeForce GTX 660 w 2048 MB DDR5
Sabayon 2014.x 64 Bit KDE
"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." -- Abraham Lincoln
cmost
Advanced Hen
 
Posts: 208
Joined: Wed Dec 13, 2006 22:25
Location: Cincinnati, OH

Re: compiz doesn't works

Postby ginnes » Tue May 10, 2011 11:48

I also had this problem after an update in April and after trying some of the remedies posted here without any success.
I eventually stumbled on the answer (at least for me) In the compiz fusion icon drop down menu, compiz options, deselect Loose Binding and Indirect Rendering. I should have tried the easy options first.
ginnes
Baby Hen
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 02, 2011 16:20

Re: compiz doesn't works

Postby cmost » Wed May 11, 2011 3:48

Thanks for the advice Ginnes! I've had those options selected f-o-r-e-v-e-r for my nVidia cards! It was for performance way back in the Beryl days. I'm not on my primary workstation at the moment but I will definitely give that a shot!

*** Edit ***
I tried your advice but it didn't work. Compiz simply no longer works on my system. I don't know what's changed; I certainly didn't change anything. I'm giving this latest round of updates a chance and see if the problem gets corrected and if not I'm seriously going to consider ditching Sabayon and try a new distro. I've had the same installation for almost two years now so maybe it's getting tired, something like Windows rot. I've been itching to try Arch for awhile now anyway. Thanks again for your help.
AMD Phenom II 64 X6 1090T Black Edition
8192 MB DDR2 RAM
nVidia GeForce GTX 660 w 2048 MB DDR5
Sabayon 2014.x 64 Bit KDE
"Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt." -- Abraham Lincoln
cmost
Advanced Hen
 
Posts: 208
Joined: Wed Dec 13, 2006 22:25
Location: Cincinnati, OH

Re: compiz doesn't works

Postby ministermonkey » Sun Oct 16, 2011 8:41

Ginnes, brilliant! I tried your suggestion and fixed my problem with Compiz. Thank you!
ministermonkey
Baby Hen
 
Posts: 5
Joined: Sun Oct 16, 2011 8:37

Re: compiz doesn't works

Postby albfneto » Sun Oct 16, 2011 17:56

I have in mind that Compiz, in this moment, not works good in GNOME3
ALBERTO FEDERMAN NETO
albfneto
albfneto@fcfrp.usp.br
Favorite Distros: Sabayon, Gentoo, Mageia and OpenSUSE
User avatar
albfneto
Sagely Hen
 
Posts: 1689
Joined: Fri Nov 16, 2007 1:15
Location: Ribeirão Preto City, São Paulo State, Brazil


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests