Problem Installing on RAID 0

Installer Issues via Installer -- Not for global upgrades or upgrading individual packages -- ONLY ISSUES WITH INSTALLATION OF THE OS -- Can't get Sabayon installed, than post here, otherwise use correct forums

Moderator: Moderators

Problem Installing on RAID 0

Postby imorhi » Fri Nov 05, 2010 3:07

While installing Sabayon 5.4 (x64) KDE and GNome after selecting advanced drives and my RAID volume and typing in all my user information, I select replace other linux partition ( I am dual booting Windows 7 and Ubuntu currently but I don't really like Ubuntu ) after I press next there is an error report and nothing shows up on the install screen. Also during the text installation at the same point it just freezes.

I'm running on an ASUS G50V-A2 with 2 320GB HDDs in RAID 0

Here's the error dump:
Code: Select all
http://rapidshare.com/files/428968524/error.txt


Sorry I had to put it on rapidshare but it's too long to post.
imorhi
Baby Hen
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 05, 2010 2:55

Re: Problem Installing on RAID 0

Postby alonsoty » Sat Nov 13, 2010 13:18

I do not know if it can help you, but time ago I had the same issue with CentOS.
I think Anaconda gets a bit mischievous with the fake-raid ...

In the end I discovered this workaround: use GParted to cleaning and setting the fakeraid partitions where I want to install.
I had to format the partition from GParted, not from the installer! :shock:

On another occasion I had a similar problem and was caused by the order of the partitions ... I had to leave the Windows partition as the first!

I suggest you also read:
http://wiki.sabayon.org/index.php?title ... yon_and_XP

Bye
alonsoty
Advanced Hen
 
Posts: 236
Joined: Sat Sep 16, 2006 20:39
Location: Marchesonia - Italy


Return to Installer Issues - Calamares **Not for Package Manager Stuff**

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron