Volume Control doesn't work?

If you are new to Linux or new to Sabayon Linux and just not sure where to post, here ya go. Post without fear of being told to RTFM :-)

Moderator: Moderators

Volume Control doesn't work?

Postby warbltux » Mon Dec 14, 2009 22:26

Hi guys, I'm pretty stumped at the moment. Sound and alsa work on my computer, but adjusting the gnome volume control has no effect whatsoever. If anyone has any ideas or solutions for this please post :D .
warbltux
Young Hen
 
Posts: 21
Joined: Sun Nov 22, 2009 3:58

Re: Volume Control doesn't work?

Postby ikmes » Mon Dec 14, 2009 22:32

It happened the same to me

I had more than 2 devices digital and analogic

click on audio preferences and choose digital or analogic just try to change. Runing kde is solved but its just a configuration problem , by the way I noticed that every time i boot gnome i haved to change it so ask how you can change it ;)
ikmes
Young Hen
 
Posts: 23
Joined: Fri Oct 23, 2009 15:48
Location: Spain

Re: Volume Control doesn't work?

Postby LaneLester » Mon Dec 14, 2009 23:39

I just installed 5.1Gnome, and I have to turn the manual volume control up a lot to hear the sound. When I clicked on Preferences / Sound, all I got was a window that says "Waiting for sound system to respond." All it does is keep waiting. :(

Lane
LaneLester
Baby Hen
 
Posts: 16
Joined: Sun Dec 13, 2009 17:48

Re: Volume Control doesn't work?

Postby dteam85 » Wed Dec 16, 2009 4:12

Change the output?
On mine I've got 3 outputs, two of which do nothing, but no matter how many times I change it, it resets back to the useless one on reboot
dteam85
Baby Hen
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 16, 2009 4:09


Return to Beginners|Newbies Area

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests