Page 1 of 1

Bun-venit pe Sabayon !

Posted: Sat Jan 07, 2012 16:18
by BlackNoxis
Este primul topic al nostru pe Romanian shed, deci va uram bun-venit tuturor romanilor ce folosesc sistemul Sabayon Linux !

Regulile sunt destul de usoare: Fara injuraturi, fara flame-uri (vom face topicuri in care vom lasa flame-urile sa curga, momentan nu cele generale), fara o fraza mai lunga de jumatate de rand cu CAPS-lock pornit :)

Va multumim pentru intelegere, sa aveti o sedere placuta, si sa nu va fie rusine sa puneti intrebari, mereu va fi cineva care sa va raspunda intrebarilor :D


Pentru probleme tehnice legate de distributie va rugam postati aici sau pe canalul irc #sabayon-ro.

Re: Bun-venit pe Sabayon !

Posted: Sun Jan 08, 2012 16:08
by adonisslanic
Felicitari pentru initiativa :D Am pus acum Sabayon 7 x64 KDE si sunt foarte multumit de el. Mi-a facut figuri networkingul, dar cu un modprobe simplu am rezolvat problema, si imi place faptul ca mi-a recunoscut placa video din prima, fara sa trec prin chinul din alte distrouri cu instalarea driverului placii video manual, si alte porcarii in xorg.conf(ASUS Radeon HD6970).

Re: Bun-venit pe Sabayon !

Posted: Sun Jan 08, 2012 19:34
by BlackNoxis
adonisslanic wrote:Felicitari pentru initiativa :D Am pus acum Sabayon 7 x64 KDE si sunt foarte multumit de el. Mi-a facut figuri networkingul, dar cu un modprobe simplu am rezolvat problema, si imi place faptul ca mi-a recunoscut placa video din prima, fara sa trec prin chinul din alte distrouri cu instalarea driverului placii video manual, si alte porcarii in xorg.conf(ASUS Radeon HD6970).
http://wiki.sabayon.org/index.php?title ... 8Kernel.29

Salut si merci ! Am vrut sa zic, sunt ceva probleme cu ati si nvidia dupa full upgrade, nu se instaleaza cum trebuie versiunile care trebuie, de aceea trebuie folosit kernel-switcher dupa full system upgrade. Cand iesim de pe spam list in Sabayon Wiki, vom adauga in continuare traduceri in romana, si tutorialul scurt cu kernel-switcher :> Ai grija la update sa fie instalate versiunile care trebuie ! :D

Good luck :>