A way to shift between desktops environments? [Solved]

If you are new to Linux or new to Sabayon Linux and just not sure where to post, here ya go. Post without fear of being told to RTFM :-)

Moderator: Moderators

A way to shift between desktops environments? [Solved]

Postby Multimandala » Mon Jun 30, 2014 21:29

Hello, I've installed Sabayon with KDE and I'm glad with it. I'd like to try Gnome, and installed it, but I find no obvious ways to change between Kde and Gnome. Is it doable ?

Thanks
Multimandala
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 30, 2014 21:25

Re: A way to shift between desktops environments ?

Postby Stupot » Tue Jul 01, 2014 3:03

When you login,there is a way to change your session. There are number of different login managers, each themeable, so I can't give you direct pictures, but look around on your login screen and you should see it.
Stupot
Sagely Hen
 
Posts: 1537
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

Re: A way to shift between desktops environments ?

Postby Multimandala » Tue Jul 01, 2014 3:36

ok, found it -- the menu was hidden from my main laptop screen and shows itself only on my 1050X1600 secondary screen.. Doh :-) Should have realzied it earlier --

Thanks.. :-)
Multimandala
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Mon Jun 30, 2014 21:25


Return to Beginners|Newbies Area

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron