Rigo/Fonts Issues with latest updates [Solved]

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

pherynk
Growing Hen
Posts: 102
Joined: Mon Jan 04, 2010 18:24

Fonts in Sabayon 10

Post by pherynk » Sat Feb 02, 2013 9:22

Yesterday I have installed Sabayon 10 Gnome with Czech environment. After actualisation I had on the screen instead of description only cubics. I tried english language with the same result. I have installed KDE version, result is much better but rigo has only cubics as well. Is any solution for this problem?

belcocco
Old Dear Hen
Posts: 459
Joined: Sat Nov 29, 2008 18:53
Location: Milan, Italy

Re: Fonts in Sabayon 10

Post by belcocco » Sat Feb 02, 2013 9:36

Read here: viewtopic.php?f=86&t=28967
At Login press ctrl-alt-f2

Code: Select all

    $root
     'password'
    #equo install x11-libs/pango
then rebooted. And it was fixed.
Ciao

Ryuno-Ki
Old Dear Hen
Posts: 480
Joined: Mon Feb 27, 2012 22:15
Location: Southern Germany
Contact:

Re: Sabayon only shows squares instead of characters [Solved

Post by Ryuno-Ki » Sat Feb 02, 2013 13:34

I guess, they weren't removed, but not marked as dependency …
German Wiki translator ◆ Want to contribute on the wiki? Ask the Bureaucrats!
Please, mark solved threads ◆ Posts unread and unansweredPackage requests

pherynk
Growing Hen
Posts: 102
Joined: Mon Jan 04, 2010 18:24

Re: Fonts in Sabayon 10

Post by pherynk » Sat Feb 02, 2013 14:57

Thank you very much

User avatar
Chompjil
Young Hen
Posts: 21
Joined: Thu Nov 22, 2012 3:51
Location: Numeva Town,Unova
Contact:

Re: Sabayon only shows squares instead of characters [Solved

Post by Chompjil » Sat Feb 02, 2013 20:36

This Helped me too! Thank you as well
3DS friend code : 0387-8858-0021

Luposz
Young Hen
Posts: 34
Joined: Sun Apr 25, 2010 5:26

Weird bug in windows

Post by Luposz » Sun Feb 03, 2013 23:35

I don't know why this happened. I just upgrade to the newest Sabayon and now I see this in all windows.

Image

How can I fix this? Even Chromnium looks like this

Ryuno-Ki
Old Dear Hen
Posts: 480
Joined: Mon Feb 27, 2012 22:15
Location: Southern Germany
Contact:

Re: Weird bug in windows

Post by Ryuno-Ki » Sun Feb 03, 2013 23:58

Luposz wrote:How can I fix this?
With reading before starting a new thread. Sorry, but this issue is posted at least a dozen times in the last weeks :evil:
German Wiki translator ◆ Want to contribute on the wiki? Ask the Bureaucrats!
Please, mark solved threads ◆ Posts unread and unansweredPackage requests

Luposz
Young Hen
Posts: 34
Joined: Sun Apr 25, 2010 5:26

Re: Weird bug in windows

Post by Luposz » Mon Feb 04, 2013 7:06

I'm sorry, I tried to look for something before posting, but have no luck finding it.

Thanks a lot for the thread. And sorry again

Ryuno-Ki
Old Dear Hen
Posts: 480
Joined: Mon Feb 27, 2012 22:15
Location: Southern Germany
Contact:

Re: Weird bug in windows

Post by Ryuno-Ki » Mon Feb 04, 2013 9:28

Luposz wrote:I'm sorry, I tried to look for something before posting, but have no luck finding it.
I'm sorry again. I was kind of rude yesterday.
However, could you mark your thread as [Solved], please?
German Wiki translator ◆ Want to contribute on the wiki? Ask the Bureaucrats!
Please, mark solved threads ◆ Posts unread and unansweredPackage requests

argedion
Baby Hen
Posts: 4
Joined: Mon Jan 25, 2010 11:33

After Update little boxes instead of fonts

Post by argedion » Wed Feb 06, 2013 2:04

After using Rigo to update my fonts turn to little squares and I cannot type or do anything with any programs. This is using Sabayon 10.

HP Pavilion DV6 with 6gigs of Ram. ATI/AMD GPU/CPU

Not sure what to do to get anything to work right after updating? Any Help Appreciated.

TIA

Post Reply