Setting local Portage

If you are new to Linux or new to Sabayon Linux and just not sure where to post, here ya go. Post without fear of being told to RTFM :-)

Moderator: Moderators

Setting local Portage

Postby mnjagadeesh » Mon Jul 19, 2010 5:58

Hi,

I am having slow network connection at home. upgrading SL is taking more than 12 hrs. And at work place I have faster network connection. But I use cenos at workplace. I want to mirror portage to my local centos and use that local mirrored copy for upgrading system at home. Is there any document/ or note on how to mirror portage?

Thanks
mnjagadeesh
Simple Hen
 
Posts: 42
Joined: Fri Jan 02, 2009 4:36
Location: Bangalore, India

Re: Setting local Portage

Postby wolfden » Mon Jul 19, 2010 8:38

are u sure you want to messing with portage?
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: Setting local Portage

Postby mnjagadeesh » Wed Jul 28, 2010 16:50

not really, but want to have repository locally. I can update it frequently and I can keep system up-to-date
mnjagadeesh
Simple Hen
 
Posts: 42
Joined: Fri Jan 02, 2009 4:36
Location: Bangalore, India


Return to Beginners|Newbies Area

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron