can't run rigo?

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Post Reply
billwx
Young Hen
Posts: 33
Joined: Fri Aug 28, 2015 4:45

can't run rigo?

Post by billwx » Fri Aug 28, 2015 4:56

Hi all...
I run Manjaro xfce but for the past several days have been testing your Sabayon 15.07. After several attempts i was able to get up to date via entropy in terminal mode. Now i am ready to install some of my personal choices for software such as firefox, etc. I don't know how to select and install applications in terminal mode via entropy. When i attempt to use Rigo i get a msg that i am not authorized to do so? Probably not related but... at login i get a popup saying VBox client is not running, exiting VBox client (or something to that effect).
In short... can someone point me to instructions re how to select software packages? Many thanks!
billwx

joost
Sagely Hen
Posts: 2742
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands
Contact:

Re: can't run rigo?

Post by joost » Fri Aug 28, 2015 7:03

My blog | Mastodon | Please support Sabayon: Become a Patron

Post Reply