phyton-updater after equo upgrade

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

phyton-updater after equo upgrade

Postby gapvision » Sun May 15, 2011 13:48


i've just upgraded my system and there was this message with many beeps that i should run python-updater afterwards.
Is this necessary in Sabayon? I mean its using portage and tries to emerge more then hundreds packages...

I know there a lot of python-upgrater related posts in this forum but non of them seem to answer my question

regards, gapvision
Baby Hen
Posts: 9
Joined: Mon Apr 05, 2010 15:09

Re: phyton-updater after equo upgrade

Postby genfool » Sun May 15, 2011 14:25

Is a leftover message from the package. If you are using entropy, you do not want to run portage tools.
python-updater was already ran for you, when the package was converted from portage to entropy.
If you only use portage and not entropy, then you would probably want to.
Technological Hen
Posts: 342
Joined: Fri Apr 03, 2009 17:56
Location: Albuquerque, NM

Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest