New to Sabayon, Magneto Doesn't Always Work.

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

New to Sabayon, Magneto Doesn't Always Work.

Postby chris_debian » Fri Apr 29, 2011 8:59

Hi, all!

I'm fairly new to Sabayon (and I love it). I have had a new installation for four days now and I was a little concerned that Magneto hadn't told me about any updates. I know it is perfectly acceptable not to have any updates, but I thought I'd try to use equo, just in-case.

I ran the commands that can be found here:

http://wiki.sabayon.org/index.php?title ... d_packages

and I have 90 updates. These are installing now, including some package management stuff (Entropy etc). I'm happy to do updates from the terminal, but just wondered whether anyone else has had problems with the update icon?

Cheers,

Chris.
chris_debian
Simple Hen
 
Posts: 53
Joined: Tue Mar 08, 2011 22:13

Re: New to Sabayon, Magneto Doesn't Always Work.

Postby lxnay » Fri Apr 29, 2011 10:12

We have migrated to a new client/server API and this required an entropy update client-side. Once you upgrade to Entropy >=1.0_beta1 everything should be back to normality.
Image
Join us on IRC (chat.freenode.net #sabayon or WebChat)
Submit bugs to our Bug Tracker
Follow me on Twitter
Add me on Facebook
Add me on Google+
lxnay
Land Owner
 
Posts: 3596
Joined: Thu Oct 13, 2005 23:16
Location: Italy

Re: New to Sabayon, Magneto Doesn't Always Work.

Postby chris_debian » Fri Apr 29, 2011 10:30

I'll check which version I have (edit I have 1.0_Beta 2), when the current updates have finished. I must have missed the message in 'Entropy Store' that mentioned this.

Thanks for your help.

Chris.
chris_debian
Simple Hen
 
Posts: 53
Joined: Tue Mar 08, 2011 22:13


Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron