Login Problem after update

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Login Problem after update

Postby alexrenzi » Thu Dec 03, 2009 18:06

I've installed Sabayon 5 KDE x86, but after the update (with sulfur) i can't login with any type of session exception for fluxbox, someone tell me to disable useEvents in xorg.conf, but it still doesn't work, can someone help me?
If you need more information please ask me.
alexrenzi
Young Hen
 
Posts: 27
Joined: Wed Dec 02, 2009 11:29

Re: LOGIN PROBLEM after update

Postby dunsurfin » Thu Dec 03, 2009 18:44

I'm assuming you have nvidia graphics. If you haven't, ignore this and post your hardware specs: Try, from terminal as root,
Code: Select all
equo install nvidia-drivers-185.18.36-r1#2.6.31-sabayon
and put back the xorg.conf to the way it was.
Self-righteousness is a loud din raised to drown the voice of guilt within us - Eric Hoffer

Don't believe what it says on the right - I am anything but sagely; More oniony!
dunsurfin
Sagely Hen
 
Posts: 1333
Joined: Sun Jan 07, 2007 21:38
Location: Newcastle upon Tyne UK

Re: Login Problem after update

Postby wolfden » Fri Dec 04, 2009 6:52

moved to correct forum
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: Login Problem after update

Postby Stupot » Fri Dec 04, 2009 17:51

I can confirm this exact behavior with my nvidia card.

Installing the drivers as dunsurfin suggested fixed it.
Stupot
Sagely Hen
 
Posts: 1549
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA


Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest