Login Problem after update

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

Post Reply
alexrenzi
Young Hen
Posts: 27
Joined: Wed Dec 02, 2009 11:29

Login Problem after update

Post by alexrenzi » Thu Dec 03, 2009 18:06

I've installed Sabayon 5 KDE x86, but after the update (with sulfur) i can't login with any type of session exception for fluxbox, someone tell me to disable useEvents in xorg.conf, but it still doesn't work, can someone help me?
If you need more information please ask me.

dunsurfin
Sagely Hen
Posts: 1333
Joined: Sun Jan 07, 2007 21:38
Location: Newcastle upon Tyne UK
Contact:

Re: LOGIN PROBLEM after update

Post by dunsurfin » Thu Dec 03, 2009 18:44

I'm assuming you have nvidia graphics. If you haven't, ignore this and post your hardware specs: Try, from terminal as root,

Code: Select all

equo install nvidia-drivers-185.18.36-r1#2.6.31-sabayon
and put back the xorg.conf to the way it was.
Self-righteousness is a loud din raised to drown the voice of guilt within us - Eric Hoffer

Don't believe what it says on the right - I am anything but sagely; More oniony!

wolfden
Sharecropper
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA
Contact:

Re: Login Problem after update

Post by wolfden » Fri Dec 04, 2009 6:52

moved to correct forum

Stupot
Sagely Hen
Posts: 1629
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

Re: Login Problem after update

Post by Stupot » Fri Dec 04, 2009 17:51

I can confirm this exact behavior with my nvidia card.

Installing the drivers as dunsurfin suggested fixed it.

Post Reply