equo not updating

Anything that pertains to Entropy, Equo or Sulfur

Moderator: Moderators

equo not updating

Postby DredMonkey » Mon Oct 05, 2009 16:04

Good Day.
I just slapped a fresh install of 5.0 onto my system for the 1st time.(so far i am loving sabayon)
Ok here is the problem that i am getting both with sulfur and making use of equo
When i try to update the package repo both equo and with sulfur it is unable to download the package databes

here is a quick paste of what i did in a terminal
Code: Select all
sabayon-test sbtest # equo update
>> Repository sabayonlinux.org hasn't been downloaded yet.
>> Repository sabayonlinux.org is not available. Cannot validate
>> !!! Please update your repositories now in order to remove this message!
>>  @@ Repositories synchronization ...
>>    [pkg.sabayon.org:1026] Successfully connected to host
>>    [pkg.sabayon.org:1026] Successfully disconnected from host
>>   #  (1/1) Sabayon Linux Official Repository
>>   # Database URL: http://pkg.sabayon.org/standard/sabayonlinux.org/database/x86/5
>>   # Database local path: /var/lib/entropy/client/database/x86/sabayonlinux.org/standard/x86/5
>>   # Database EAPI: 3
>>    Downloading repository database ...
>>    Attention: database does not exist online.
>> Repository sabayonlinux.org hasn't been downloaded yet.
>> Repository sabayonlinux.org is not available. Cannot validate
>> !!! Please update your repositories now in order to remove this message!
sabayon-test sbtest #

DredMonkey
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 05, 2009 15:52

Re: equo not updating

Postby hatalar205 » Mon Oct 05, 2009 19:52

Did you update your installer before installation?
Everything is your fault. Yes, I advised you but you did.
hatalar205
Simple Hen
 
Posts: 77
Joined: Wed May 06, 2009 16:49

Re: equo not updating

Postby E.M.G. » Mon Oct 05, 2009 21:23

check your internet connection ... I've seen this when there was no connection active ...
E.M.G.
Simple Hen
 
Posts: 80
Joined: Tue Jun 24, 2008 18:50
Location: 42.44°N 73.11°W

Re: equo not updating

Postby DredMonkey » Tue Oct 06, 2009 6:35

E.M.G. .... yep the conection is active
Hatalar ... wel no i have been sitting with this since well saterday morning(day after realase) and yes my equo is up to date
DredMonkey
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 05, 2009 15:52


Return to Entropy|Equo|Rigo Package Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests