Page 1 of 1

Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Sat Apr 11, 2009 2:04
by bigears
I installed SL 4.0r1 and then done a equo world update on 2 computers. On both systems when I get to the login screen or when I logout which takes me back to the login screen, the sabayon artwork 4.1 displays all jumbled or sometimes I get the TV snow effect. The login boxes and bottom menu still appears fine, so I can still login.

I did notice that when doing a world update, that there was a lot of file collisions when sabayon-artwork-core was installed. I tried to then reinstalled sabayon-artwork-core again, but no change. I did not have this problem with the 4.0 artwork.

Any ideas. Thanks

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Sat Apr 11, 2009 5:00
by WarraWarra
You can try to downgrade to previous version of the artwork until someone has had time to check it out and or fix it.
Also check your video drivers and or video settings as this sounds like video driver issues.

If possible try to get the error log and post here.
See newby part of the forums for more info on posting problems then it should be easier for the team to find the problem and fix it.

Someone will post soon with more usefull help.

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 5:56
by kodiakmax
That happens to me as well every time I change my video drivers. If I re-install all the sabayon-artwork packages via spritz the login screen fixes itself.

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 16:26
by dunsurfin
Just happened after the latest update to KDE 4.2.2. I've tried reinstalling the Sabayon artwork but that makes no difference. Any other suggestions gratefully received as it looks very ugly at the login point.

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 18:38
by wolfden
equo install sabayon-artwork-kde

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 18:55
by dunsurfin
wolfden wrote:equo install sabayon-artwork-kde


Sorry, I should have made it clear that I re-installed all the Sabayon artwork packages. I tried again just with sabayon-artwork-kde and I'm still back to the old login screen.

Re: Login Artwork not displaying correctly

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 22:59
by dunsurfin
Now displaying correctly for me after updating to sabayon-skel-4.1 4.0.97-r4 and kdm-4.2.2-r1 :)