Page 1 of 1

Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 7:47
by msdobrescu
Hello,

I have two issues lately, after the big update.

1. The mouse scroll. The scroll works sparsely, but I've found a way to scroll when needed, by keeping the left button pressed while scrolling.
2. Gwenview menus are not completely initialized, showing "No text" for the first four on the menu bar.

Am I the only one? Did anybody notice these?

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 16:00
by Stupot
I've got the mouse scrolling problem. I find if I click out of the window and then back into it, it works again.

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 17:01
by msdobrescu
True, same here. Do you use Solaar?

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 18:46
by Stupot
Nope. My best guess is something is broken in the latest release of libinput. Seems like it started when that upgrade last happened.

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 18:52
by msdobrescu
Probably. Is this enough to report a bug?

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 19:29
by Stupot
Oddly enough, I haven't noticed any issues over the past few days.

I'm using KDE and have limbo enabled. I wasn't sure if this issue ever made it to mainline repos.

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 19:39
by msdobrescu
I use KDE too, but the repo is sabayonlinux.org, not even the weekly.
IMHO, it's a big changes time again, I've noticed the upgrade bunches were more rare than before (I know it was Easter for Christians, but I also know it was a big migration effort lately).

Re: Two issues lately

Posted: Mon Apr 20, 2020 21:41
by Stupot
Maybe the problem is fixed in limbo then, since I haven't had any issues in the past few days. I've been using my computer a lot too.