e17 missing modules

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

e17 missing modules

Postby ffa » Mon Mar 18, 2013 20:26

Hi,

I installed e17 following the guide in the wiki, http://wiki.sabayon.org/index.php?title ... nstall_e17, which is running the command
Code: Select all
equo install --ask @e17
. However, two problems have occured. First, the "shot" module is missing. I read that it has to built with e17, so I want to ensure it's actually missing form the build cmd. And, the "EConnMan" application is missing. I checked equo and only found "ConnMan" which is what "EConnMan" is the interface for.
ffa
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 18, 2013 6:57

Re: e17 missing modules

Postby ffa » Tue Mar 19, 2013 0:05

I recently tried installing from the corecdx install, using
Code: Select all
equo i -av @e17
, but I get a missing dependency error for "libav-0.10.3" which doesn't exist anywhere.
ffa
Baby Hen
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 18, 2013 6:57

Re: e17 missing modules

Postby Ryuno-Ki » Tue Mar 19, 2013 20:35

Oh, yeah, thanks for the reminder. I discovered a missing module as well:

Image

so shot/linux-gnu-x86_64-0.17.1/module.so is missing, too.
HP-Pavilion ◆ AMD Athlon™ 64 Processor 4000+ ◆ GeForce 6150SE nForce 430 ◆ 1 GiB RAM
German Wiki translator ◆ Want to contribute on the wiki? Ask the Bureaucrats!
Please, mark solved threads ◆ Posts unread and unansweredPackage requests ◆ Sabayon XI with MATE
Ryuno-Ki
Technological Hen
 
Posts: 437
Joined: Mon Feb 27, 2012 22:15
Location: Southern Germany

Re: e17 missing modules

Postby phd7 » Sun May 12, 2013 3:56

I installed e17 in the last few days.Very impressive. Nice eye candy. Could do with a few more gadgets. Connman didnt work so just installed nm-applet on top of already installed network manager and set it as a startup program.

as for shot...I already had KDE installed so just use Kscreenshot. Much prefer Dolphin to EFM anyway,so that was handy.
phd7
Young Hen
 
Posts: 22
Joined: Sun Apr 01, 2012 23:30

Re: e17 missing modules

Postby joost » Sun May 12, 2013 10:55

connman works fine.
Just use rc-update/systemctl to disable NetworkManager and enable connman instead.

Additionally install net-misc/econnman for more advanced configuration options in E17.
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2571
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests