Gwenview does not start

Discussions Regarding Software

Moderator: Moderators

Gwenview does not start

Postby DanySK » Tue Feb 17, 2009 0:17

Code: Select all
danysk@linux ~ $ gwenview
gwenview: error while loading shared libraries: libexiv2.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory


Version installed: 4.2.0 from official repo. Version 4.1.96 from Naendo works well. Any suggestion?

Thanks in advance.
User avatar
DanySK
Technological Hen
 
Posts: 354
Joined: Tue May 22, 2007 10:18
Location: Pennabilli - Cesena

Re: Gwenview does not start

Postby DHalens » Tue Feb 17, 2009 10:45

The issue is know by devs and seems only affects x86-64.
If you do ls -la /usr/lib64/libexiv2.so* you'll see they are all links to libexiv2.so.5.2.0
Link libexiv2.so.4 to libexiv2.so.5.2.0 too.
Former Sabayon staff (retired).
For any personal questions or whatever, contact me trough my G+ profile
DHalens
Old Dear Hen
 
Posts: 933
Joined: Thu Apr 10, 2008 23:08
Location: Canary Islands, Spain

Re: Gwenview does not start

Postby joost » Tue Feb 17, 2009 11:21

@DanySK

You mind joining the testing team?
:D
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2548
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands

Re: Gwenview does not start

Postby DanySK » Tue Feb 17, 2009 13:47

joost wrote:You mind joining the testing team?


Uh... OK :mrgreen:
What should I do?
User avatar
DanySK
Technological Hen
 
Posts: 354
Joined: Tue May 22, 2007 10:18
Location: Pennabilli - Cesena

Re: Gwenview does not start

Postby wolfden » Tue Feb 17, 2009 13:58

wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA


Return to Software in General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest