AbiWord???

Discussion in general that pertains to Sabayon Linux - Must Pertain to Sabayon Linux

Moderator: Moderators

AbiWord???

Postby Darksurf » Mon Dec 04, 2006 20:14

I keep getting this from bug buddy every time I close AbiWord. I can't see why, because AbiWord works great and saves files just fine. I've had no problems with AbiWord, but this still comes up every time I close it.

Memory status: size: 177500160 vsize: 177500160 resident: 60301312 share: 21241856 rss: 60301312 rss_rlim: -1
CPU usage: start_time: 1165203843 rtime: 7723 utime: 7607 stime: 116 cutime:0 cstime: 0 timeout: 0 it_real_value: 0 frequency: 100

Backtrace was generated from '/usr/bin/AbiWord-2.4'

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 47689988968704 (LWP 11804)]
0x00002b5fae8cfa95 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#0 0x00002b5fae8cfa95 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#1 0x00002b5fac2a4db0 in gnome_gtk_module_info_get ()
from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
#2 <signal handler called>
#3 0x00002b5faea0c7b5 in raise () from /lib/libc.so.6
#4 0x00002b5faea0da4e in abort () from /lib/libc.so.6
#5 0x00002b5faea06156 in __assert_fail () from /lib/libc.so.6
#6 0x00002b5fae48b2e1 in FcDirCacheUnload () from /usr/lib/libfontconfig.so.1
#7 0x00000000005f37ae in XAP_UnixApp::~XAP_UnixApp ()
#8 0x00000000005131a3 in AP_UnixApp::~AP_UnixApp ()
#9 0x0000000000514724 in AP_UnixApp::main ()
#10 0x00002b5fae9fa394 in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6
#11 0x0000000000510c39 in _start ()

Thread 1 (Thread 47689988968704 (LWP 11804)):
#0 0x00002b5fae8cfa95 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
No symbol table info available.
#1 0x00002b5fac2a4db0 in gnome_gtk_module_info_get ()
from /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
No symbol table info available.
#2 <signal handler called>
No symbol table info available.
#3 0x00002b5faea0c7b5 in raise () from /lib/libc.so.6
No symbol table info available.
#4 0x00002b5faea0da4e in abort () from /lib/libc.so.6
No symbol table info available.
#5 0x00002b5faea06156 in __assert_fail () from /lib/libc.so.6
No symbol table info available.
#6 0x00002b5fae48b2e1 in FcDirCacheUnload () from /usr/lib/libfontconfig.so.1
No symbol table info available.
#7 0x00000000005f37ae in XAP_UnixApp::~XAP_UnixApp ()
No symbol table info available.
#8 0x00000000005131a3 in AP_UnixApp::~AP_UnixApp ()
No symbol table info available.
#9 0x0000000000514724 in AP_UnixApp::main ()
No symbol table info available.
#10 0x00002b5fae9fa394 in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6
No symbol table info available.
#11 0x0000000000510c39 in _start ()
No symbol table info available.
#0 0x00002b5fae8cfa95 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
Darksurf
Old Dear Hen
 
Posts: 782
Joined: Sat Sep 16, 2006 4:01

Postby Goatee » Wed Dec 06, 2006 7:54

I find that it does that sometimes.
When closing apps I sometimes get those, usually claims it's exited with signal 11 or something.
Goatee
Sharecropper
 
Posts: 599
Joined: Fri May 05, 2006 16:15
Location: England, UK


Return to Sabayon Linux General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest