3 monitors, how to set up

Discussion in general that pertains to Sabayon Linux - Must Pertain to Sabayon Linux

Moderator: Moderators

3 monitors, how to set up

Postby b139476 » Sun May 14, 2017 17:22

Hello comrades. At me such problem, I have 3 monitors all are connected, but work unfortunately only simultaneously 2. It does not turn out to make so all 3 at once worked, why I do not know. Tried to search the information on the network, but did not understand anything because I'm new.
For connection I use a bunch of DVI + DVI + HDMI

Help please with my business, what needs to be done to make it all right?
Here are the photos and output video card information.

ИРЛ Photo 1 , Photo 2
+ Displays menu + xrandr

lshw -c video
Code: Select all
  *-display               
       description: VGA compatible controller
       product: GK110 [GeForce GTX 780]
       vendor: NVIDIA Corporation
       physical id: 0
       bus info: [email protected]:01:00.0
       version: a1
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=nvidia latency=0
       resources: irq:37 memory:f6000000-f6ffffff memory:e8000000-efffffff memory:f0000000-f1ffffff ioport:e000(size=128) memory:c0000-dffff


Thank you in advance for your cooperation. Waiting for your suggestions!
Last edited by b139476 on Mon May 15, 2017 18:42, edited 1 time in total.
User avatar
b139476
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Sun May 14, 2017 16:54
Location: Россия

Re: 3 monitors, how to set up

Postby b139476 » Mon May 15, 2017 18:42

nvidia-settings
Image
original size image
User avatar
b139476
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Sun May 14, 2017 16:54
Location: Россия

Re: 3 monitors, how to set up

Postby linuxfluesterer » Tue May 16, 2017 21:08

Which version of Sabayon?
Which GE (Plasma, Gnome...)?
Kernel?
Which processor?
Dedicated NVidia or built in HD grafics on Intel processor?

-Linuxfluesterer (I love KDE ...)
Take away Facebook from me and let there be real people again...
User avatar
linuxfluesterer
Old Dear Hen
 
Posts: 760
Joined: Thu Sep 20, 2012 19:47
Location: Germany

Re: 3 monitors, how to set up

Postby b139476 » Fri May 19, 2017 10:48

linuxfluesterer wrote:Which version of Sabayon?
Which GE (Plasma, Gnome...)?
Kernel?
Which processor?
Dedicated NVidia or built in HD grafics on Intel processor?

-Linuxfluesterer (I love KDE ...)


Hi mate. Thank you for responding.

I use Gnome.

Code: Select all
uname -a
Linux 192.168.1.2 4.8.0-sabayon #1 SMP Tue Oct 25 09:09:01 UTC 2016 x86_64 Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz GenuineIntel GNU/Linux


Dedicated NVidia.
User avatar
b139476
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Sun May 14, 2017 16:54
Location: Россия

Re: 3 monitors, how to set up

Postby linuxfluesterer » Fri May 19, 2017 14:31

Just for a try.
Can you switch off NVidia in BIOS and just work with integrated Intel Graphics (HD4000)?
When you'll boot, this Intel Graphics Adapter is (usually) auto detected.

-Linuxfluesterer (I love KDE ...)
Take away Facebook from me and let there be real people again...
User avatar
linuxfluesterer
Old Dear Hen
 
Posts: 760
Joined: Thu Sep 20, 2012 19:47
Location: Germany


Return to Sabayon Linux General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest