No sound in flash player after big update last night.

Issues Related to Hardware (Sound, Video, Printers, Scanners, Webcams, Touchpads, Keyboards, Sensors, Drives, GRUB, etc.)

Moderator: Moderators

No sound in flash player after big update last night.

Postby Exospaciac » Sat Apr 30, 2011 17:19

So I ran equo update && equo upgrade last night before bed, woke up, rebooted, and now I have no sound in flash player.
Running "equo deptest && equo libtest" one package installed but my sound is still missing.

Anyone else having the same problem?
Exospaciac
Simple Hen
 
Posts: 48
Joined: Sun Jan 20, 2008 15:09

Re: No sound in flash player after big update last night.

Postby genfool » Sat Apr 30, 2011 20:01

am also having some sort of issue.
I find that I can play flash sound. But I have to choose first. If I open my music player xbmc first, flash video will have no sound.
If I open flash first, will have sound but no music player. Not that I need both, but they always would work at same time in the past.

Just saying that there is a problem somewhere, I seen two persons with flash sound on irc yesterday.
genfool
Technological Hen
 
Posts: 342
Joined: Fri Apr 03, 2009 17:56
Location: Albuquerque, NM

Re: No sound in flash player after big update last night.

Postby dunsurfin » Sat Apr 30, 2011 20:54

I had the same problem on both x86 and amd64 systems with the sound from Thunderbird also missing. A workaround for me was to turn off, remove my USB webcam and start up again. This worked for both systems. I still don't know the cause.
Self-righteousness is a loud din raised to drown the voice of guilt within us - Eric Hoffer

Don't believe what it says on the right - I am anything but sagely; More oniony!
dunsurfin
Sagely Hen
 
Posts: 1333
Joined: Sun Jan 07, 2007 21:38
Location: Newcastle upon Tyne UK

Re: No sound in flash player after big update last night.

Postby joost » Sat Apr 30, 2011 23:14

Fixed. Install updated alsa-utils.
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2547
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands

Re: No sound in flash player after big update last night.

Postby genfool » Sat Apr 30, 2011 23:41

Thanks again for your efforts joost :)
genfool
Technological Hen
 
Posts: 342
Joined: Fri Apr 03, 2009 17:56
Location: Albuquerque, NM


Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests