Logitech Performance Mouse MX on SL works out of the box

Issues Related to Hardware (Sound, Video, Printers, Scanners, Webcams, Touchpads, Keyboards, Sensors, Drives, GRUB, etc.)

Moderator: Moderators

Re: Logitech Performance Mouse MX on SL works out of the box

Postby NoSavy » Wed Jul 06, 2011 10:20

Hi ReemZ and all.
Well I finally invested a silly amount of money in the Performance mouse. As you said, it works great, nice to change desktops and activities so easily with just a thumb click.
I find the forward and back buttons a little high on the mouse and the wheel click awkward, but I imagine a bit of use will overcome that.
Verdict:- EXPENSIVE but comfortable and smooth.

NS.
Asus M4A79XTD EVO motherboard, AMD Phenom II X4 965 CPU, 4 GB ram.
Gigabyte NVIDIA 9800GT Silent graphics card, Dell FP2007 22 Digital Flat panel.
Samsung harddisks 2 x 200gb SP2004S,1 x Hitachi 750gb HDT 72107,Optiarc SATA DVD-RW. Sabayon 64 & 32bit.
NoSavy
Simple Hen
 
Posts: 72
Joined: Tue Aug 24, 2010 8:49
Location: Dorset,UK

Previous

Return to Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

cron