Page 1 of 1

Firewire not working on 3.5

Posted: Sat Jul 19, 2008 22:14
by djircik
Hi
Firewire has not been a problem on previous Sabayon installs but has broken with 3.5 No modules are loaded.
ieee1394
ohci1394 are missing?

insmod dv1394 and insmod raw1394 work.
Setup:
AMD64 quad
Sabayon 3.5
4 gig ram
Firing up Kino shows no AV/C compiant camera (canon elura)
Anyone having similar issues.

Re: Firewire not working on 3.5

Posted: Tue Oct 13, 2009 20:21
by Nazulatatunkce
try firing up via command line as root, I get complaints when using it a normal user. something to do with permission with the 1394 folder. google for correction.

Re: Firewire not working on 3.5

Posted: Fri Oct 16, 2009 20:09
by ajez
what are u doing? resuming 1 year old post?