Firewire not working on 3.5

Issues Related to Hardware (Sound, Video, Printers, Scanners, Webcams, Touchpads, Keyboards, Sensors, Drives, GRUB, etc.)

Moderator: Moderators

Locked
djircik
Baby Hen
Posts: 1
Joined: Sat Jul 19, 2008 22:02

Firewire not working on 3.5

Post by djircik » Sat Jul 19, 2008 22:14

Hi
Firewire has not been a problem on previous Sabayon installs but has broken with 3.5 No modules are loaded.
ieee1394
ohci1394 are missing?

insmod dv1394 and insmod raw1394 work.
Setup:
AMD64 quad
Sabayon 3.5
4 gig ram
Firing up Kino shows no AV/C compiant camera (canon elura)
Anyone having similar issues.

Nazulatatunkce
Baby Hen
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2006 15:02
Location: Kansas City, MO
Contact:

Re: Firewire not working on 3.5

Post by Nazulatatunkce » Tue Oct 13, 2009 20:21

try firing up via command line as root, I get complaints when using it a normal user. something to do with permission with the 1394 folder. google for correction.

ajez
The Blamed One
Posts: 506
Joined: Mon Oct 16, 2006 17:17
Location: Venezia - /dev/null
Contact:

Re: Firewire not working on 3.5

Post by ajez » Fri Oct 16, 2009 20:09

what are u doing? resuming 1 year old post?
--
Core Beta/Site,Blog,Forum Admin
Image

Locked