KDE... opens slow, erratic, not open etc...[Solved]

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
albfneto
Sagely Hen
Posts: 1903
Joined: Fri Nov 16, 2007 1:15
Location: Ribeirão Preto City, São Paulo State, Brazil
Contact:

KDE... opens slow, erratic, not open etc...[Solved]

Post by albfneto » Sat Jul 25, 2015 3:22

After my today upgrades.
KDE works slow....
sometimes open, sometimes not, sometimes KDM works, sometimes XDM works, sometimes not! Even, sometimes, X not works.

Is the same issues that occured with this user:

viewtopic.php?f=53&t=32496

I have also other DEs, XFCE also not works good... MATE not open mate-panel . Fluxbox works

several problems...

in this example, after i tried open kdm, restart xdm etc.... without sucess,,,, i suceed to log in KDE using the "startkde" command.... but see these pics:

https://uploaddeimagens.com.br/imagens/cade-png
https://uploaddeimagens.com.br/imagens/cade1-png

KDE works, with kwin, with opengl,
but... very slow, erratic behaviour...
incomplete images, clocks "freeze" etc...

Rassembles memory problems , bu my comp have 16 Giga RAM

My video board is an ATI series 5, and the driver is xf86-video-ati

I dont know if this is related, but my "amd opencl" was loosed, see:

Code: Select all

eselect opencl list
Available OpenCL implementations:
  [1]   nvidia
Were are the "amd" and "Intel" opencl?
ALBERTO FEDERMAN NETO
albfneto
[email protected]
Favorite Distros: Sabayon, Gentoo, Mageia and OpenSUSE

User avatar
albfneto
Sagely Hen
Posts: 1903
Joined: Fri Nov 16, 2007 1:15
Location: Ribeirão Preto City, São Paulo State, Brazil
Contact:

Re: KDE... opens slow, erratic, not open etc...[Solved]

Post by albfneto » Fri Sep 11, 2015 20:22

it is not well "Solved" but now, KDE is migrating to KDE5 in Sabayon.
ALBERTO FEDERMAN NETO
albfneto
[email protected]
Favorite Distros: Sabayon, Gentoo, Mageia and OpenSUSE

Post Reply