kde aplications without accents [Solved]

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Re: kde aplications without accents [Solved]

Postby NIXXTREME » Mon Feb 27, 2012 19:03

oh thank you, thank you very much many more. Ibus Uninstalling fix the problem. You've made me happy

Just a question like cultural breviary. That may have started the problem? I saw the package ibus since installing sabayon 8 and just decision. Is there any factor that may have caused the failure?
NIXXTREME
Simple Hen
 
Posts: 63
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:06

Re: kde aplications without accents [Solved]

Postby Fitzcarraldo » Mon Feb 27, 2012 20:27

I don't understand your questions. Looking at the list of packages that comes with SL KDE 8, app-i18n/ibus is not included, so are you saying you installed ibus originally?

Anyway, your problem had nothing to do with syndaemon.

I shall move this thread to the '3D Desktops and Window Managers' shed, as it has nothing to do with hardware.
User avatar
Fitzcarraldo
Sagely Hen
 
Posts: 7981
Joined: Sat Mar 10, 2007 5:40
Location: United Kingdom

Re: kde aplications without accents [Solved]

Postby NIXXTREME » Tue Feb 28, 2012 6:52

had to settle with some of the applications I installed, I find it strange at the time failed because at that time had not installed anything but now I know the solution I experience the weekend to see what caused it and comment if you encounter something interesting
NIXXTREME
Simple Hen
 
Posts: 63
Joined: Sun Jan 30, 2011 10:06

Re: kde aplications without accents [Solved]

Postby Fitzcarraldo » Tue Feb 28, 2012 21:56

I'm sorry, NIXXTREME, but I just can't follow your English. You had better write in Spanish so that I can understand what it is that you're trying to tell me.
User avatar
Fitzcarraldo
Sagely Hen
 
Posts: 7981
Joined: Sat Mar 10, 2007 5:40
Location: United Kingdom

Re: kde aplications without accents [Solved]

Postby kolobplanet » Mon Nov 19, 2012 22:14

Thank you very much, I was going crazy, I've searched a lot on google. In the end the solution was at home in my own forum distribution, our beloved sabayon.
I uninstall worked ibus ibus-qt and after restart everything was solved.
Thank you very much.
A greeting.
kolobplanet
Baby Hen
 
Posts: 9
Joined: Wed Jun 06, 2012 23:11

Previous

Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest