KDE 4.6 Dolphin Kmix Magneto issues [Solved]

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Re: KDE 4.6 Dolphin Kmix Magneto issues

Postby Antidieu » Wed Feb 23, 2011 21:18

Yes, Spanish-lang version of KMix has got this issue, I hadn't noticed it until I set the language to english in order to translate :o . Now that explains it all, there was no way English-lang Sabayon users could know about it :wink: . But I ignore if this issue appears in other languages using special characters, i.e. french, portuguese, etc. Thanks for your suggestion anyway.
Gateway M-6804m (2 GiB RAM)
Intel Core 2 Duo T5250
Intel GM965/GL960
Antidieu
Simple Hen
 
Posts: 68
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:45


Re: KDE 4.6 Dolphin Kmix Magneto issues

Postby Antidieu » Sun Apr 24, 2011 4:48

Fitzcarraldo wrote:Looks like this guy has the same problem as you: https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php ... 16#p872316.


Thanks Fitzcarraldo, that post solved my Kmix issue.
Gateway M-6804m (2 GiB RAM)
Intel Core 2 Duo T5250
Intel GM965/GL960
Antidieu
Simple Hen
 
Posts: 68
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:45

Re: KDE 4.6 Dolphin Kmix Magneto issues

Postby Antidieu » Sun Apr 24, 2011 5:09

SOLUTIONS
  1. Dolphin prompting for password: Just follow this link.
  2. Magneto multiple icons: Just keep the system up to date.
  3. KMix not showing volume controls: Take a look in here.
Gateway M-6804m (2 GiB RAM)
Intel Core 2 Duo T5250
Intel GM965/GL960
Antidieu
Simple Hen
 
Posts: 68
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:45

Previous

Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest