XFCE to Kde [Solved]

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

XFCE to Kde [Solved]

Postby timothyRlamora » Tue Jan 04, 2011 5:16

How do I switch window manager gdm to kdm Thanks Tim
timothyRlamora
Growing Hen
 
Posts: 102
Joined: Tue Dec 28, 2010 6:15
Location: Logsden,Oregon

Re: XFCE to Kde

Postby raman » Tue Jan 04, 2011 7:33

/etc/conf.d/xdm
DISPLAYMANAGER="kdm"


and reboot
raman
Advanced Hen
 
Posts: 236
Joined: Mon Sep 06, 2010 17:18
Location: Poland

Re: XFCE to Kde

Postby joost » Tue Jan 04, 2011 9:01

In addition to the post above.
Be sure kdm is installed!

You don't have to reboot.
Code: Select all
/etc/init.d/xdm restart
joost
Sagely Hen
 
Posts: 2605
Joined: Fri Nov 17, 2006 12:11
Location: The Netherlands

Re: XFCE to Kde

Postby timothyRlamora » Tue Jan 04, 2011 17:27

Thank You Solved :o
timothyRlamora
Growing Hen
 
Posts: 102
Joined: Tue Dec 28, 2010 6:15
Location: Logsden,Oregon



Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron