entrance

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

entrance

Postby migizi » Mon Jun 16, 2008 16:13

What am I doing wrong or missing? When I set DESKTOPMANAGER="entrance" in either the rc.conf or conf.d/xdm when I get the login manager I get a screen that says "This is an unsecure session"
migizi
Young Hen
 
Posts: 33
Joined: Mon May 12, 2008 21:35

Re: entrance

Postby xlnagla » Wed Jun 18, 2008 1:16

what exactly are you trying to do in the first place?

~xlnagla
xlnagla
Sagely Hen
 
Posts: 1078
Joined: Mon May 28, 2007 2:44

Re: entrance

Postby wolfden » Wed Jun 18, 2008 1:28

xlnagla wrote:what exactly are you trying to do in the first place?

~xlnagla


he is using entrance instead of xdm and getting "This is an unsecure session" when he does.


I have not heard anyone else reporting this, but than again I don't if many are actually using the entrance. It's been a while since I used it, but I don't recall having that issue. Does it still load and everything?
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: entrance

Postby migizi » Wed Jun 18, 2008 16:11

No it doesn't load everything. It drops me down into the minimal Xserver GUI.
migizi
Young Hen
 
Posts: 33
Joined: Mon May 12, 2008 21:35

Re: entrance

Postby xlnagla » Wed Jun 18, 2008 17:55

Did you change all the confs to entrance instead of xdm? Remember, we've got stuff hiding in kderc, conf.d, and init.d that all need to be consistant. Beyond that can't help - 'fraid I've never tried entrance.

~xlnagla
xlnagla
Sagely Hen
 
Posts: 1078
Joined: Mon May 28, 2007 2:44

Re: entrance

Postby gnp421 » Fri Jul 04, 2008 20:36

I know this may sound stupid but did you install entrance?

I just used the easy_e17.sh script

created the .xsession linked it to .xinitrc

modified /etc/conf.d/xdm to say "DISPLAY MANAGER= entrance"

then I typed in the terminal # /etc/init.d/xdm restart

then rebooted and entrance was there.

I apologize if I brought up a dead thread but I wanted to find out if the OP fixed the issue?
gnp421
Baby Hen
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 04, 2008 20:30

Re: entrance

Postby migizi » Fri Jul 11, 2008 17:34

I actually rebuilt the box with the new 3.5 dvd to test it out. I used the easy_e17 to install it. I'm guessing I forgot the .Xsession. But I'll give that a go sometime. Right now I have to fix an issue with my graphics card displaying out of range of my monitor.
migizi
Young Hen
 
Posts: 33
Joined: Mon May 12, 2008 21:35

Re: entrance

Postby xlnagla » Fri Jul 11, 2008 19:47

ha, I have the opposite problem, what do you know

~xlnagla
xlnagla
Sagely Hen
 
Posts: 1078
Joined: Mon May 28, 2007 2:44


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron