compiz 0.7

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

compiz 0.7

Postby velk » Sun Feb 10, 2008 10:53

compiz 0.7 is out

http://dev.compiz-fusion.org/~cyberorg/ ... shops-etc/

looking forward to the muti monitor impromement ;)
velk
Simple Hen
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 30, 2007 21:28
Location: montpellier - france

Re: compiz 0.7

Postby Stupot » Sun Feb 10, 2008 21:49

I know that Sabayon is all about bleeding edge, but some of you might want to know

"This is a development release, it will be followed up by 0.8 stable release" -from the link posted above.
Stupot
Sagely Hen
 
Posts: 1511
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA

Re: compiz 0.7

Postby ashley194 » Sun Feb 10, 2008 21:59

Thanks for the heads-up, am looking forward to CF 0.8 8)
ashley194
Technological Hen
 
Posts: 321
Joined: Mon Feb 19, 2007 21:54
Location: Manchester, UK.

Re: compiz 0.7

Postby velk » Fri Mar 07, 2008 20:30

http://dev.compiz-fusion.org/~cyberorg/ ... n-072-out/


now 0.7.2

i would like to test it , do u know an overlay where i can found it ?
velk
Simple Hen
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 30, 2007 21:28
Location: montpellier - france

Re: compiz 0.7

Postby velk » Sat Mar 08, 2008 8:59

nobody ?

that s crazy because 0.5.2 was also a test version and everybody was using it

is it so instable ?
velk
Simple Hen
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 30, 2007 21:28
Location: montpellier - france

Re: compiz 0.7

Postby wolfden » Sat Mar 08, 2008 12:16

I believe most people are using the svn dev version of Compiz - dunno why you wouldn't
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: compiz 0.7

Postby velk » Mon Mar 10, 2008 18:11

hum maybe because xeffects overlays stops to work (?) and a new one desktop effects appears (?) and
so the old fusion-update sh script was giving always same old version.

i finally got 0.7.3
velk
Simple Hen
 
Posts: 73
Joined: Mon Jul 30, 2007 21:28
Location: montpellier - france

Re: compiz 0.7

Postby wolfden » Tue Mar 11, 2008 9:44

velk wrote:hum maybe because xeffects overlays stops to work (?) and a new one desktop effects appears (?) and
so the old fusion-update sh script was giving always same old version.

i finally got 0.7.3


The howto is constantly updated with latest howto information
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: compiz 0.7

Postby DontPanic » Tue Mar 11, 2008 17:12

wolfden wrote:The howto is constantly updated with latest howto information

That pretty much sums up why I also use the compiz from the Sabayon overlay. :D
Gigabyte GA-P35-DS3L - Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750@ 2.66GHz
nVidia GeForce 7600 GS
2 GB RAM
DontPanic
Old Dear Hen
 
Posts: 742
Joined: Mon Jul 09, 2007 20:29
Location: Mobile, AL, USA


Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest