can't get 3D windows to work

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Re: can't get 3D windows to work

Postby koch » Fri Jan 11, 2008 3:54

ok, i am through.
no 3d-windows anymore :(

i will try it tomorrow AFTER layman -S, this was my problem, ooops.

now a last cigarette, sleeping, syncing, running the script, praying, smiling because it will work, going to work, having a few beers with a friend after work, last cigarette, ok,that's it for today...
WINDOWS: Buy it, use it, break it, fix it, trash it, melt - upgrade it, charge it, pawn it, zoom it, press it, snap it, write it, get it, paste it, save it, load it, check it, plug it, play it, burn it, rip it, drag and drop it - stop. format it.
koch
Growing Hen
 
Posts: 195
Joined: Thu Jun 28, 2007 13:05

Re: can't get 3D windows to work

Postby ARTIMUS_MK9 » Fri Jan 11, 2008 7:17

I'll check to see if I emerged the latest version. also, while I'm here, there are also a couple other plugins I want to emerge, like the screen saver plugin, but when I try to emerge them they say "masked by : missing keyword" do I have to add a keyword myself and if so, how am I supposed to do that?
ARTIMUS_MK9
Young Hen
 
Posts: 21
Joined: Sat Jul 28, 2007 5:40

Re: can't get 3D windows to work

Postby wolfden » Fri Jan 11, 2008 7:49

screensaver also comes with that howto that is posted at top of this forum - it should all be in
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-main
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-extra
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-unsupported
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-threed
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Re: can't get 3D windows to work

Postby ARTIMUS_MK9 » Sat Jan 12, 2008 10:10

ok, I think I have figured it all out, thanks eveyrone for your help :D
ARTIMUS_MK9
Young Hen
 
Posts: 21
Joined: Sat Jul 28, 2007 5:40

Previous

Return to 3D Desktops and Window Managers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest