can't get 3D windows to work

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

koch
Growing Hen
Posts: 195
Joined: Thu Jun 28, 2007 13:05
Contact:

Re: can't get 3D windows to work

Post by koch » Fri Jan 11, 2008 3:54

ok, i am through.
no 3d-windows anymore :(

i will try it tomorrow AFTER layman -S, this was my problem, ooops.

now a last cigarette, sleeping, syncing, running the script, praying, smiling because it will work, going to work, having a few beers with a friend after work, last cigarette, ok,that's it for today...
WINDOWS: Buy it, use it, break it, fix it, trash it, melt - upgrade it, charge it, pawn it, zoom it, press it, snap it, write it, get it, paste it, save it, load it, check it, plug it, play it, burn it, rip it, drag and drop it - stop. format it.

ARTIMUS_MK9
Young Hen
Posts: 21
Joined: Sat Jul 28, 2007 5:40

Re: can't get 3D windows to work

Post by ARTIMUS_MK9 » Fri Jan 11, 2008 7:17

I'll check to see if I emerged the latest version. also, while I'm here, there are also a couple other plugins I want to emerge, like the screen saver plugin, but when I try to emerge them they say "masked by : missing keyword" do I have to add a keyword myself and if so, how am I supposed to do that?

wolfden
Sharecropper
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA
Contact:

Re: can't get 3D windows to work

Post by wolfden » Fri Jan 11, 2008 7:49

screensaver also comes with that howto that is posted at top of this forum - it should all be in
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-main
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-extra
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-unsupported
x11-plugins/compiz-fusion-plugins-threed

ARTIMUS_MK9
Young Hen
Posts: 21
Joined: Sat Jul 28, 2007 5:40

Re: can't get 3D windows to work

Post by ARTIMUS_MK9 » Sat Jan 12, 2008 10:10

ok, I think I have figured it all out, thanks eveyrone for your help :D

Post Reply