Desktops - Show Off Your Desktop

Compiz, KDE, Gnome, Fluxbox, etc...

Moderator: Moderators

Gigadelic IIDX
Simple Hen
Posts: 54
Joined: Tue Mar 20, 2007 11:27
Contact:

Post by Gigadelic IIDX » Sun Jul 08, 2007 4:17

this wallpaper pwns

Image

AmpLiF1eR
Old Dear Hen
Posts: 523
Joined: Tue Nov 21, 2006 17:02
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Post by AmpLiF1eR » Sun Jul 08, 2007 20:09

Image

(My second pc has Vista because I have to support it for work.... this is not gimped, if you have windows besides Sabayon, here it is: http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Yod-m-3d-about , works also on XP)
Image

ashley194
Technological Hen
Posts: 321
Joined: Mon Feb 19, 2007 21:54
Location: Manchester, UK.

Post by ashley194 » Wed Jul 11, 2007 18:17

Hi AmpLiF1eR!
I've tried YOD-M, but on XP at work. It works fine, but really doesn't like remote terminal sessions (they crash-out every time :lol: ). I have Vista enterprise at work on a PC with 1GB RAM, even with a gig of RAM it crawls :lol: Definitely staying with SL for the foreseable future

AmpLiF1eR
Old Dear Hen
Posts: 523
Joined: Tue Nov 21, 2006 17:02
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Post by AmpLiF1eR » Thu Jul 12, 2007 10:16

This morning, I succesfully booted OS X Tiger 10.4.8 on my AMD X2 machine :)
Safari is working like a charm...

Damn...why did I had to go to work.... I have to wait for hours to play with it :)

gr.
Amp

(screenshot of 'physical desktop' follows later)
Image

AmpLiF1eR
Old Dear Hen
Posts: 523
Joined: Tue Nov 21, 2006 17:02
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Post by AmpLiF1eR » Thu Jul 12, 2007 17:50

AmpLiF1eR wrote:This morning, I succesfully booted OS X Tiger 10.4.8 on my AMD X2 machine :)
Safari is working like a charm...

Damn...why did I had to go to work.... I have to wait for hours to play with it :)
arghhhhhhhhhhhhhhhhhh, I celebrated much too soon.
I came home and started to play with it and then I realised that my sound isn't working, changed from SB Live! to AC97 integrated, still no sound, argh :(
The rest is working like a dream, my Nvidia card works like a pearl, damn... too bad :)

(thank god there is still Linux...)
Image

AmpLiF1eR
Old Dear Hen
Posts: 523
Joined: Tue Nov 21, 2006 17:02
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Post by AmpLiF1eR » Sat Aug 11, 2007 21:32

Image
Image

wolfden
Sharecropper
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA
Contact:

Re: Desktops Topic

Post by wolfden » Wed Aug 29, 2007 23:56

Changed my Desktop - Running Gnome Desktop

Busy
Image

Clean
Image

Compiz-Fusion
Image

Raqua
Growing Hen
Posts: 175
Joined: Sun Apr 22, 2007 10:17

Re: Desktops - Show Off Your Desktop

Post by Raqua » Sat Sep 01, 2007 22:56

This is my desktop. Running at 1600x1200. Picture taken by Hubert Polacek.

p.s. If anyone knows how to make conky transparent without my icons dissapearing please let me know.

wolfden
Sharecropper
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA
Contact:

Re: Desktops - Show Off Your Desktop

Post by wolfden » Sun Sep 02, 2007 1:29

I can do it gnome, but not in KDE with transparent conky - if that makes any sense

Raqua
Growing Hen
Posts: 175
Joined: Sun Apr 22, 2007 10:17

Re: Desktops - Show Off Your Desktop

Post by Raqua » Sun Sep 02, 2007 11:10

I think the conky problem is releated to KDE screen buffer handling or something like that, I suppose Gnome may do this different, but I will give it a try, so please post it here. Thank you.

Post Reply