The new site design

If you want to talk about your personal paperweight, you've found the right place!

Moderator: Moderators

The new site design

Postby csendesmark » Sat May 26, 2007 22:29

I like the new Sabayonlinux.org's desig, realy good ;)

...but I have some error with Opera 9.21
Image

With FF 2.0.0.3 all O.K.
plz solve this problem :wink:
csendesmark
Simple Hen
 
Posts: 40
Joined: Fri May 18, 2007 19:33
Location: Hungary

Postby tekwyzrd » Sat May 26, 2007 22:41

I see the same thing in Firefox 2.0.0.3

Another problem I see. Posting messages results in:

General Error

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Incorrect username or password {mp039}

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php
Last edited by tekwyzrd on Sat May 26, 2007 22:43, edited 1 time in total.
Former Sabayon user (2005 - 2013) and current Arch user.
I liked Sabayon until it switched to Rigo and becoming the gentoo equivalent of Ubuntu. Extreme browsing? Extreme gaming? Extreme work? Extreme development? Like, totally gnarly, dude!
tekwyzrd
Technological Hen
 
Posts: 331
Joined: Tue Aug 22, 2006 23:56
Location: Northeastern Ohio

Postby davkt » Sat May 26, 2007 22:42

Same version of Opera here but the only problem on the front page is the Chuck NorriX quote which starts somewhere to the left of the edge of the window!
davkt
Simple Hen
 
Posts: 53
Joined: Fri Feb 02, 2007 23:12

Postby davkt » Sat May 26, 2007 22:43

Same version of Opera here but the only problem on the front page is the Chuck NorriX quote which starts somewhere to the left of the edge of the window!
davkt
Simple Hen
 
Posts: 53
Joined: Fri Feb 02, 2007 23:12

Postby wolfden » Sat May 26, 2007 22:44

tekwyzrd wrote:I see the same thing in Firefox 2.0.0.3

Another problem I see. Posting messages results in:

General Error

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Incorrect username or password {mp039}

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php


That is a server issue
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby csendesmark » Sat May 26, 2007 22:49

tekwyzrd wrote:I see the same thing in Firefox 2.0.0.3

Another problem I see. Posting messages results in:

General Error

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Incorrect username or password {mp039}

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php

I got the same message, when I posted a reply (when I staeted this topic everythin was good)
csendesmark
Simple Hen
 
Posts: 40
Joined: Fri May 18, 2007 19:33
Location: Hungary

Postby Demeth » Sun May 27, 2007 3:41

A few suggestions:

ask for other donation ways

Replace with: ask about other ways to donate

Your donation keeps bills paid, let us work full day on it, let us dream to change the Linux landscape, let us keep creating incredible things, freely and free.


I couldn't figure out how to make it sound right, so I came up with something a bit different:
"By donating, you empower us with the time and resources we need to bring you the best Linux experience available."
Demeth
Baby Hen
 
Posts: 1
Joined: Fri May 18, 2007 21:34

Postby voxiac » Sun May 27, 2007 13:57

tekwyzrd wrote:I see the same thing in Firefox 2.0.0.3

For me the cause was the Adblock/Filterset.G combo, which killed the Google ad just above the menu, resulting in menu being shifted like that.
voxiac
Advanced Hen
 
Posts: 218
Joined: Sat Feb 10, 2007 17:05
Location: Denmark

Postby Fitzcarraldo » Sun May 27, 2007 14:44

I like the new page too, although have a few suggestions:

1. Rather than have the entire text "Do you need a new cap? Do you want to buy the Official Sabayon Linux T-Shirt, some stickers, buttons, magnets mousepads, or a mug? Enter here." as a hyperlink, why not just have "Enter here." as the hyperlink? Underlining everything looks cluttered, in my opinion.

2. The area of the page around the links "View new forum posts", "view my Profile", "Download", "Press", Bugzilla", "SVN", "Search" looks cluttered in my browser window (Firefox 2.0.0.3) and overlaps the small Sabayon community logo and the dynamically-changing three lines of chat. Or is this the same problem tekwyzrd and voxiac were referring to?

3. "cuttinge edge life" should be "cutting edge life". Actually, as "cutting edge" is being used as an adjective in this context, really it should be "cutting-edge life" [Where is the emoticon for 'pedant'? :wink: ].

If I spot anything else I'll post again. And grazie mille to the SL Website designer(s) for all the hard work.
User avatar
Fitzcarraldo
Sagely Hen
 
Posts: 7981
Joined: Sat Mar 10, 2007 5:40
Location: United Kingdom

Postby Fitzcarraldo » Sun May 27, 2007 16:03

tekwyzrd wrote:Another problem I see. Posting messages results in:

General Error

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.0 Incorrect username or password {mp039}

DEBUG MODE

Line : 132
File : smtp.php


I'm getting this same message all the time, too. However, my posts are uploaded anyway, even though the message appears to indicate the upload was not successful.

EDIT: Just had it now, posting this! This post still appeared, though.
User avatar
Fitzcarraldo
Sagely Hen
 
Posts: 7981
Joined: Sat Mar 10, 2007 5:40
Location: United Kingdom

Next

Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests