What Kind of OS setup do you have?

If you want to talk about your personal paperweight, you've found the right place!

Moderator: Moderators

What Kind of OS setup do you have?

Postby Gmanprime500 » Sat May 14, 2011 11:02

Alright some people are linux 100% and others dual boot, My Laptop is all Sabayon but my desktop Dual Boots Sabayon and Win7 I wanna know what everyone else here is running.
Gmanprime500
Baby Hen
 
Posts: 5
Joined: Sat May 14, 2011 10:23

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby gabvil » Sat May 14, 2011 13:36

At Work only Sabayon Linux, Gnome x64.
At HTPC only Sabayon Linux, Gnome/XFCE x64.
At laptop Sabayon Linu, Gnome/XFCE x64 and Win 7 (wife...) :shock:

Regards !
·Intel e2180@2.0/2Gb Ram/160Gb/82945GZ/Sabayon Mate 13.07 x64 @work X2
·Intel e2130@1.7/2Gb Ram/250Gb/x3100 GM965/Sabayon Mate 13.07 x64 @lappy
·Intel e5200@2.5/2Gb Ram/800 Gb/Zotac 8400GS-512Mb-HDMI/Sabayon Mate 13.07 x64 @HTPC
gabvil
Growing Hen
 
Posts: 119
Joined: Tue Sep 28, 2010 22:27
Location: Canelones, Uruguay

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby micia » Sat May 14, 2011 14:36

On my laptop PC: only Sabayon
On my old 32 bit laptop: I had only Sabayon
On my desktop: only Sabayon
On an old powerPC mac: I'd like Sabayon or Gentoo, but Sabayon does not support powerPC and Gentoo compilation time takes too long, I think I will install there a FreeBSD or I will give Vine Linux a try :P
micia
Sagely Hen
 
Posts: 2718
Joined: Wed Nov 26, 2008 16:41

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby throdon » Sat May 14, 2011 19:15

I know this is crazy but to start on my netbook I run windows 7 with a mixture of portable apps. I also have KDE for windows installed on it. I cant seem to get the plasma desktop to work right but it has a couple of cool KDE apps such as 'amarok 2.2.1' and 'digikam 1.7' on it, these work OK not like on linux but decently.

On my Laptop i run a dual boot with Sabayon KDE and windows 7.

On my external 1TB hard drive I run 'Virtual box portable' (the main reason i use windows 7) and have
Backtrack 5
Sabayon (various flavors)
and a whole lot of others I want to try.

I am a distro hopper, after a certain amount of time I reinstall because I get bored.
Troll hunter with an overzealous nature
throdon
Advanced Hen
 
Posts: 229
Joined: Mon Aug 20, 2007 13:06
Location: Central valley, California

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby Thev00d00 » Sat May 14, 2011 21:04

Work Laptop: Sabayon x64
Netbook: Sabayon x32
Server: Sabayon x64
Main PC: Sabayon x64 and a Win 7 parition for games.
Image
Please report Bugs on the Bugzilla, not forum
Please Adopt an Unanswered thread
Website / Blog : v00d00.net
twitter: Follow Me
G+: Circle Me
Thev00d00
Generally Awesome (tm)
 
Posts: 1472
Joined: Wed Feb 21, 2007 15:52
Location: United Kingdom

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby hatalar205 » Sat May 14, 2011 21:56

Laptop: Win 7 + Ubuntu + Linux Mint
Netbook: Sabayon + Ubuntu
Last edited by hatalar205 on Fri May 27, 2011 17:10, edited 1 time in total.
Everything is your fault. Yes, I advised you but you did.
hatalar205
Simple Hen
 
Posts: 77
Joined: Wed May 06, 2009 16:49

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby Stupot » Sat May 14, 2011 22:13

Main Desktop: Sabayon x64 (with Windows XP installed on VirtualBox) and dual boot with Windows 7
HTPC: Sabayon x64


At work, I develop on Windows, so I have to use Windows XP, although I do have an Ubuntu install on a secondary machine there. I only put Ubuntu on there because that is the only linux distro anybody else uses at work, but I feel like switching it to Sabayon about once a week when I'm actually using it.
Stupot
Sagely Hen
 
Posts: 1517
Joined: Wed Feb 14, 2007 3:44
Location: St. Louis, MO, USA


Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby Gnubee-Vern » Sun May 15, 2011 5:01

At work: Windows 7 (no choice)
Laptop: Sabayon /Windows 7
Desktop: Vista / Sabayon / Fedora 14
Gnubee-Vern
Baby Hen
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 16, 2011 21:44

Re: What Kind of OS setup do you have?

Postby ExpatPaul » Wed May 18, 2011 8:24

At work I use Windows XP becoause I don't have a choice.
My primary home PC is a laptop running Sabayon 64 bit with Gnome
I also have a very old desktop PC running Ubuntu with XFCE because the CD drive is too wobbly to risk a re-install
ExpatPaul
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Sat Feb 06, 2010 10:53
Location: Belgium

Next

Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron