No dvorak layout in installer...

Discuss all artwork and development - Suggestions needed

Moderator: Moderators

No dvorak layout in installer...

Postby thedevilsjester » Sun Mar 18, 2007 21:13

Installing 3.3 I noticed that there is no option for US-Dvorak keyboard layout on the layout selector. Needless to say this makes creating the inital users and setting thier passwords a royal PITA. Inital login is no fun either.

The same could be said of the LiveCD enviroment.

Please add this!!
thedevilsjester
Simple Hen
 
Posts: 44
Joined: Thu Jan 11, 2007 3:28

Postby wolfden » Sun Mar 18, 2007 21:18

moved to proper forum
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9051
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA


Return to Artwork and Development Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron