in3.3 i log-in and when i log in i return to log-in,fix it

Discuss all artwork and development - Suggestions needed

Moderator: Moderators

in3.3 i log-in and when i log in i return to log-in,fix it

Postby Haber_Nir » Thu Jan 11, 2007 18:14

i can't believe you dont fix this problem
i install 3.2 and have that problem and after that i install 3.25 and still the same problem
and after that i install 3.26 and STILL the same problem.
please fix this little problem please please please
Last edited by Haber_Nir on Mon Mar 19, 2007 20:14, edited 1 time in total.
Haber_Nir
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Mon Dec 25, 2006 14:49

Postby johnnyhay » Sat Jan 13, 2007 7:44

Did you check the MD5sum?
What account are you trying to log in to?
Does this happened when you install and/or use the liveCD/DVD?
What's your system specs?
johnnyhay
Technological Hen
 
Posts: 304
Joined: Sun Oct 08, 2006 8:54
Location: Google's main DNS

Postby terlmann » Sat Jan 13, 2007 17:34

delete the .something folders in your home folder.that will fix it.:-)
signature banned. User banned by the Sabayon Linux Forum Staff.
terlmann
Growing Hen
 
Posts: 136
Joined: Thu Nov 02, 2006 17:27
Location: In the Us of A

Postby Haber_Nir » Sun Jan 14, 2007 16:33

the first boot after the installaion it apear to be ok BUT after that i do restart it do it to ALL accounts, no metter what i do it crash and back to the log-in screen every time before it can reach to the desktop.
i install it from the 3.26 dvd
i have radeon 9550
amd 1700
1.5 giga memory (kingstone)

sorry about my english.
by the way you have great linux OS keep going!!!
Haber_Nir
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Mon Dec 25, 2006 14:49

Postby Haber_Nir » Tue Feb 20, 2007 8:45

hi all i want to use your linux system instead of opensuse but because of the problem that i wrote i can't soo i want to ask you again
did you fix this problem in sabayon 3.3?
Haber_Nir
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Mon Dec 25, 2006 14:49

Postby wolfden » Tue Feb 20, 2007 10:14

can you document what you have tried?

Did you check the md5sum?
Did you burn the iso at slowest speed?
Did you try the cheat codes?

Most problems are solved if you can provide better information
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby Haber_Nir » Tue Feb 20, 2007 10:17

yes i do all that
Haber_Nir
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Mon Dec 25, 2006 14:49

Postby wolfden » Tue Feb 20, 2007 10:24

what cheat codes were you trying to use?
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby wolfden » Tue Feb 20, 2007 10:25

plus you need to state what hardware you have
wolfden
Sharecropper
 
Posts: 9050
Joined: Sat Jan 14, 2006 0:55
Location: Midwest USA

Postby Haber_Nir » Tue Mar 06, 2007 19:13

my hardware is here just look up in this post but i write it again
radeon 9550
cpu amd 1700
motherboard giga-byte 7vtxh+
1.5 gb memory from kingstone cas2.5

i hope it was fixed in 3.3
Haber_Nir
Simple Hen
 
Posts: 47
Joined: Mon Dec 25, 2006 14:49

Next

Return to Artwork and Development Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron